breivik, flytt å hårdträning

jahoop, d va den dagen so far.. 
 
Shakira är hemma igen efter en stenhård träning på kalvsviks bana, Maddes häst gick inte igenom besiktningen, halt på vänster fram ben & Breivik fick 21 års fängelse..
 
Hmmm...
 
Tränade Shakira på banan i Kalvsvik innan ja red hem henne. Det Vart visst en HÅRDTRÄNING för när vi var klara var Shacken dyngsur och ja mä!
Så hon fick duscha av sig ordentligt och torka i solen innan ja red hem henne till Herrhagen.
 
 
Medans Shakira torkade gick jag iväg för att hämta Maddes häst i hagen, Jigge, för att förbereda för Lina som skulle iväg och besikta honom på Lillhästen i Stav.
På väg till hagen hittade jag den här krabaten..
 
 
Dööö... var den, tyvärr
 
Väl hemma på Herrhagen..
 
 
Shakira fick lite mat, sen släppte ja ut henne i hennes hage med slowfeeding nät med hö i...nu är det höst Shakira....
 
Därefter åkte Madde ja och Lina till veterinären i stav med Jigge. Han besiktades, och det visade sig tyvärr att han var halt på vänster fram, så ... det blir inget köp, han åker tillbaka till sin ägare nästa helg  
:( Vilket är välldigt sorgligt för ja tycker han var en riktigt charmig kamrat.
 
 
Nu är ja iaf hemma igen, knäckt en bira å ska snart hoppa i duschen, masen är borta i Tyresö och dricker vin med en väninna. Så ja ska ställa mig å laga nå lätt till middag.
 
Breivik fick sin dom...21 år, tycker kanske det var lite väl tunt straff? Varför fick han inte livstid? Livstid i våra länder brukar inte vara livstid, men det är bra många år, å det låter ju iaf bättre än 21 år föör att ha dödat 77 oskyldiga människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0