järvsö
vinter
mot hennan
Nov. 30, 2012
ingen gård i Sorunda :(

 
mys framför brasan med Stisse och hundarna.
 
glögg och pepparkakor.
 
Blir ingen gård i Sorunda, ja tyckte inte alls om den gården, det enda som var bra med den var att han hade 2 jättefina hundgårdar, men resten gillade jag inte.
Det var inte en gård över huvcudtaget i mina ögon.

Snart är det jul!

trist är det att ja inte har en kåk att pynta i år. Men det får gå en då. Tänkte fira jul med dom hemlösa ändå..
 
här kommer en första julehälsning iaf
till er alla från
cowboysara
 

kaffe på matenhade hellre druckit grogg en sån här dag.

vinter idag
Dodgen såld

ah..just d, som en liten notis bara.. Dodgen, min fina älskling och kära vän är nu SÅLD. Han körs iväg på Lördag till Trollhättan, har redan fått betalt för´n. Ja kan inte vinka av han, då jag är bortrest i helgen, så ja måste säga hej då till han imöra innan vi åker :((
Snacka om sorgligt :(( Löve you Dodgen! ;)

Stjärnhimmel

Först spår man att det kommer bli en mild vinter i år igen, nu plötsligt ska det bli raka motsatsen, det ska bli en riktig VARGAVINTER. Hur kan man spå SÅÅ fel? Ja menar det e ju 100% fel?!
 
Skumt,, oxå skumt hur alla dessa som spår väder kan spå såå olika oxå? Har dom inte samma universum att spå i eller? :P
 
Jag håller för övrigt på att komma in i vinterdeprition tror jag.
Känner mig stressad å ledsen mer eller mindre, hela tiden nu.
Jag brukar kunna bli sånn under dom mörka vintermånaderna.
har bara lust att fly undan nånstans, långt bort från andra människor.
Jag känner mig osocial.
 
Just nu längtar ja verkligen tillbaka till den ensamheten som ja upplevde då jag bodde ensam i skogen utanför Skärblacka, då jag endast hade hundarna och hästarna att prata med.
 
Vet att jag måste rycka upp mig, annars skrämmer ja väll iväg visa människor.
Men ja har inte ork till det just nu.
Jag vill gömma mig under en gran istället.
 
Att jag tog upp Jack å alla känslor kring honom igår tog hårt på mig,
känner mig fortfarande sorgsen idag med.
 
Jag skulle bara vilja släppa ut alla känslor å skrika å gråta tills det tar slut.
Men finns liksom aldrig möjlighet att göra det, ja e aldrig ensam längre.
Alltid är det nån runt mig.
 
Ja får täppa för, stänga igen, istället.
 

God morgon vita Sverige!

Hej mitt vinterland kanske man ska säga nu? :) Vi har äntligen fått ett tunt täcke med snö och det snöar än! Hoppas på lagom mycket snö så ja kan plocka fram släden!!!
 
Måste till Ammie och hämta den! får väll använda sparken i värsta fall.
 
Igår möttes jag av en plaskblöt Shakira,,fast hon såg inte särskilt ledsen ut för det,,hon stod som vanligt och mumsade hö. Men som människa så tänker man lite annorlunda..hehe...så ja pälsade på henne med 2 st täcken,, som ja troligtvis lär få ta av ikväll igen å antingen byta ut dom eller låta henne gå naken, har inte bestämt mig än....
 
Appråpå hästmaten...och SLOW FEEDING NÄTEN, jag måste höra med tjejerna vad dom tycker om det? Åh om dom märker någon skillnad på balens uppätningstid?
 
Tycker det verkar funka välldigt bra iaf :D
 
Nu ska ja packa iordning matlådor å sminka mig lite, och sen sladda iväg till jobbet.
 
ha en bra dag ni alla där ute & tack för att ni läser min blogg!!
 

natti. ...


mycket tankar idag..

Vart en sorglig dag idag med många tankar, klump i halsen å salta tårar.
Har inte låtit mig själv känna för mycket vad det gäller Jack.
 
Men idag tänkte jag att joo, han är allt värd min tanke å mina känslor.
Vill att han ska veta att ja fortfarnande finns här för honom å kommer alltid att göra det.
 
Den hunden glömmer jag aldrig någonsin, han var mitt allt, hela mitt liv, ja gjorde allt ja kunde för honom.
Det var Jack och Jag. Han fanns alltid vid min sida, när andra försvann, fanns han alltid kvar, han var som min andra hälft.
 
 
 
Nu ska ja försöka att ta mig till stallet där ett annat dyngsurt hjärta står. Har vräkt ner regn över stackars Shakira i snart 2 dygn, åh nu snöar det till råga på allt. På med täcken å mata med lite godis så Shacken får lite värme i vintermörkret!!
 

Jack min skatt

Det har gått ett år sen nu...ett år sen Jack min allra bästa vän fick somna in.
Jag känner det som om det var igår, jag gråter varje dag. saknaden är så ofantligt stor.
 
Jag har undvikit att titta på bilder med dig på. Klarar inte av det. Det bränner i hela kroppen.
Nu när jag skriver detta, är det med en stor klump i halsen, å hur ja än försöker hålla tårarna borta , går det inte.
 
Jag älskar dig Jack å du ska veta att jag  aldrigt någonsin kommer glömma dig, tvärtom! Jag ser fram emot den dagen då vi åter träffas!!
 
Det kommer bli den lyckligaste dagen i mitt liv! ♥♥♥
 

vänner till salu

Sitter och kollar på "hundar till salu" på BLOCKET, och blir bestörtad över hur mycket hundar det igentligen finns, som är till salu,, och orsakerna till att folk omplacerar sina familjemedlemmar!!
 
Man ser många unghundar, som precis lämnat valpstadiet och börjar bli stora och krävande och inte lika små och söta längre.... någonstans från 5-6 månader - 3 år är denna grupp av hundar som folk säljer. Dom tycker troligtvis att det inte var så kul längre när hunden börjar bli stor och jobbig, men i själva verket är det ägarna som inte har kompetens nog, och tålamod samt dålig ledaregenskap.
Det tycker jag är så jäkla oansvarigt. Man kan ju inte gå å köpa en hund utan att vara beredd på att ta ansvar över den i HELA HUNDENS LIV. Tänk om vi skulle göra så med våra barn oxå??!! Låta dom adopteras bort för en tusenlapp eller två för att dom kommit i trotsåldern å börjar bli jobbiga, å inte längre går att bära runt på å prata bebisspråk med längre!
 
En annan stackars grupp av hundar (en dominerande stor grupp märkte jag) är dom sk kamphundsraserna  . Dom stackars hundarna hamnar ju OFTAST I HELT FEL HÄNDER! Dom hamnar tyvärr hos helt fel människor och till 90% så blir dom hundarna sk omplaceringshundar, kanske får dom om dom har otur byta hem flera gånger. Och hur mår en individ som aldrig får känna trygghet och kärlek?
Just det, DEN MÅR INTE BRA, den blir kanske osäker, och en OSÄKER HUND kan bli en FARLIG HUND.
Och vips har dom stämpeln som "mördarhund"
Fast det från början är vi människor som gjort fel, vi kanske har köpt en hund vi tyckte var ball, och som man kanske tycker sig klara av... så länge den är valp... Sen kommer det en dag å denna lilla valp växer upp och kräver plötsligt en stark och tydlig ledarhand MED ERFARENHET , då säljer vi den å skyller på allergi istället... åh den stackars hunden förlorar den lilla trygghet den hade å blir kanske 10 resor värre då den måste byta hem ,, förhoppningsvis kanske den till sist hamnar hos en person som kan och vill ta hand om den.
 
Sen har vi en sorglig grupp till, (dock inte lika stor) å det är dom som haft sin trogna vän , kanske hela hundens liv, men som inte pallar av att följa hunden ända in i döden...
Dom säljer sin hund i sen ålder för att själv slippa vara med in i det sista, åh det är så sorgligt! Jag tycker att kan man/ eller vill man inte ha kvar sin gamla trogna vän så tycker jag nästan det är bättre att den får somna in lite i förväg istället för att behöva byta hem i slutet av sitt liv. (det är iaf min personliga åsikt)
 
Sen har vi ju en jääättestor grupp av SMÅ blandraser, verkar som d inte finns någon hejd på uppfödandet av små hundraser, det kryllar av dom både valpar å äldre hundar, alltså seriöst,, det måste finnas en gräns! Man borde tänka till lite innan man låter sin hund paras hej vilt , å tänka på alla dessa hundar som redan finns som faktiskt behöver ett nytt hem.
 
Det kryllar av hundar i hela Sverige som letar nya hem,, dessutom tar vi in hundar från andra länder som oxå vill ha ett hem!
Jag skulle vilja att vi först ser till att alla som finns idag å behöver få ett nytt hem, får det innan vi föder upp mer hundar hej vilt överallt.
 
Det är sorgligt att kolla på BLOCKETS sidor om hundar till salu,, lika dant kääns det när man kollar på hästar till salu, speciellt våra stackars fina varmblod som det kryllar av där ute i hela landet som oxå letar nya hem men som oftast hamnar i slakt istället. Å inte är dom värda nåt alls, vilket oxå är så sorgligt att man blir förbannad, en travare kan bli en utmärkt ridhäst med RÄTT ryttare på ryggen!
Det är sorgligt tycker jag.
 
Oansvarigt av oss människor å köpa djur för att sen sälja el slakta dom för att man av någon anledning inte kan ha dom kvar eller VILL ha dom kvar! (klart d finns dom som måste göra sig av med sin vän av en "riktig" orsak)
 
Som slut ord vill ja bara säga att "bestämmer man sig för att köpa ett djur så får man oxå lov att ta hela det ansvaret som det innebär att ha ett djur, från början till slut. Åh har man inte tillräckligt med kunskap så är det till ägarens ansvar att skaffa sig kunskap/ hjälp för att ni två ska få den bästa möjliga tiden ihop ♥"
 
 
 
 

Jäklar i min låda..

... vad det har regnat, man undrar om hästarna spolats bort i hagen eller om dom står kvar?
 
Är rädd att Shacken e frusen?! Kan ju inte komma dit förens efter kl 19 idag :/ Är på sätt å vis gla att ja bestämde mig för att hon skulle va naken igår, för annars hade hon garanterat fått stå med blöta kläder på sig tills ja kommer ikväll, åh det är ju inte heller nån höjdare.. :/
 
Ska nog bara pyssla om henne lite ikväll, inte rida, hon får stå en dag till, lär ju inte va särskilt spännande att rida på ridbanan nu iaf, den är väll dränkt vid det här laget..
 
Så här ser det nämligen ut på ena  vägen till stallet...tur det finns två vägar dit...
 
 
Som en stor fiskedamm....
BUrr!
 
Ja längtar tills imorgon då Stefan å jag ska kolla på gården i Sorunda, som vi skulle ha kollat på i förra veckan, men det blev ju inte av då...så hoppas verkligen inget kommer emellan imorgon för hustittandet!

vilar
lunchar
At work

äter nötter, kollar efter boende och tänker på stackars Shakira som stått ute i detta monsunregn i ett dygn nu.. :/

...neeej ja e inte vaken än!!


söndagsmys
mys i köket

 
kaffe, whiskey, pepparkaka och ädelost.
mys!
 
Idag har man inte gjort någe kul alls, ridlektionen med max ställde jag in, för Shakira är inte så impad av regnväder och rusk, ännu mindre att ridas i det, så ja ställde in, åkte dit däremot å hämtade transporten å hälsade på henne lite. Alla hästarna stod och tryckte med rumporna mot regnrusket.
 
Nu står transporten hemma igen då den ska få på sig lite vinterdäck.
 
Och mor å ja myser i köket nu innan d e dags att börja laga mat, fläskkorv och kokt potatis blir det idag!
mums gott det med!
 
(ps! Saknar dig hjärtat!!)

jävla junk väder!!

varken rida eller träna hund är optimalt i detta väder, har varit inne å städat hela dan istället, men nu e ja sjukt rastlös!!
Vill göra något!!
idag är dag nr 2 utan cigg,, kan ha liter me d å göra att ja känner en grym rastlöshet!!

julstädar
mysmorgon..

..idag med tända ljus, nyhetsmorgon, nykokt kaffe ovh avocado macka!

Kladdkaka ala cowboysara!

 
denna kaka må smaka jävligt gott då det kostade en redan trasig näsa, trasigare !
vi pratar min onda näsa, som en spagetti burks kant jävel landade på då ja skulle få ut mjölet ur skåpet.
satans sket ont!!

14.36 måndagen den 26/11 blev ja rökfri.

Hypnosen...
 
ja, det var ju en aning udda...
 
Kom fram till götgatan 60, ringde på en lägenhetsdörr, Praesto min hyptonisör öppnade dörren, jag kände genast igen han från tv!
Han ser lite ut som en troll karl...tyckte jag :)
 
Först skrev han upp all min historik om rökning, sen försatte han mig i trans,, vilket gick jääkligt fort och välldigt omedvetet på nå vis.
 
Man är som på två ställen samtidigt..ett ställe är i vaket tillstånd i det rum vi sitter i,, ja hör allt han säger men kroppen verkar sova, samtidigt är jag på dom platser han tar mig till,, eller rättare sagt som han får mig att ta mig själv till, ja får själv bestämma i mitt medvetande hur det ser ut å vad som händer.
 
Tills han tog mig till universum....
 
sen var det  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 VAKEN!!
 
SÅ VAKNADE JA,,,, KÄNDE MIG NYVAKEN, PIGG, GLAD MED NY ENERGI.
 
Men i övrigt kändes allt som vanligt,, det återstår nu å se om detta har hjälpt eller inte,, kan ju redan nu säga att än har ja inte rökt, å än har ja inget särskilt sug till det över huvud taget,, men vi får se!
 
Hur som helst, det hela var ingen hokus pokus, han pratade med mig hela tiden å ja lyssna, han sa inge trolleriord eller nånting :) Han förklarade att man lär mitt undermedvetna att byta taktik vid röksug, och rökvanor. Det var sånna senarium han fick mig att tänka mig in i. om ni förstår...?? :)
 
Svårt å förklara det hela..
En skum sak i det hela var att när d var klart å ja kom ut på trottoaren på götgatan, hade ja ett fruktansvärt starkt sug efter en kall bira!! D ända ja tänkte va "vart e närmsta pub!!"

hypnos
till götgatan!
husdjuren samlade!

 
Ja, som ni ser på videoklippen nedan verkar d ju inte va nån större fara med Shacken! :)
Igår såg hon så jäkla styltig ut i bak, men hon kanske bara var ovillig till arbete då?
Hon blir lätt sådan då ja rider sent på kvällarna,,för det diggar hon inte. :)
 
Voffsarna fick följa med till stallet och titta på Shakira medans jag löslongerade henne i alla gångarter och båda varv. såg ut som vanligt.
skönt!
 
Nu blir det lunch , sen drar jag vid 13 tiden till götgatan 60!!
usch så nervös ja blir över det!! :O

Ingen fara Me shacken


Löslongerar


Gull Arraz!

 
Arraz tycker inte om att bli fotad. :)
 
Ïdag tog vi sovmorgon, hundarna å  jag, men när kl var 7.30 tyckte Arraz d va dags att gå upp så då satte han tassen i ansiktet på mig. Å när ja inte gick up då, började han kraffsa lite försiktigt, nosa mig på ögonen och slicka mina händer.
Så gullig!
 
Så ja va ju tvungen å gå upp då, då han ansträngde sig så. :)
 
Jaha, idag is the day! Ska vara på götgatan 60 kl 14.30.
ja e fan rädd, känns läskigt nu!!
 
Tänkte ja skulle hinna till Shacken innan, ja red henne lite igår, men hon känns inte helt fräsh,, undrar om hon gått om kul eller fått en spark eller nåt, hon var jättestel i bakdelen, och reagerade konstigt när ja borstade henne på höger bog?
 
Alltid ska re vara nåt :/
Men tänkte löslongera henne idag å se hur hon rör sig, lättare å se när det är dagsljus.
 
Vi hörs sen!
puss!

På väg till stallet och shakira


Långlunch

Har precis avnjutit en lunch med några st från cola, dom bjöd på kyckling och potatissallad, vart en långlunch på drygt 1 timma.
 
Tack för den! :)
 
Nu blir det en kopp kaffe och lite bloggning, sen är det bara 4 timmar kvar :/
 
Jag hade i många år problem med min mage.. känns som om det har börjat igen, den har gjort ont i flera dar nu, å det svider från magen upp i halsen. Magkatarr??
 
Varför?
 
Jag vet inte :/
Kanske ja ska försöka bli lite sundare?
Och så skulle ja nog vilja få lugn å ro omkring mig.
Känner mig stressad men kan inte sätta fingret på vad :(
 
well, well.
 
Efter jobbet åker ja till Shacken, sen ska ja nog hem å vila igen.

1 dag till

sen e ja inne på min korta arb vecka, 2dagars.
Skönt.
På måndag ska jag på hypnosen och på tisdag ska ja ha ridlektion för Max.
Sen jobar ja 2 dar till, å på fredag morgon åker Stisse å jag upp till hans familj i Hennan (norrland!)

Nu ska ja bara försöka få den här dagen att rulla på smärtfritt.

vi hörs!

Rå om

Ikväll efter jobbet åkte ja till min fina häst, hade först tänkt rida, men mitt humör e inge bra, är både trött och ledsen efter denna dag, så ja beslutade att inte rida å istället bara mysa med Shacken.
 
Jag borstade å ryktade, å tvättade rumpan å benen från bajs å lera.
 
myste.
 
Bara Shakira å jag i kvällsmörkret.
 
Efteråt fick hon mumsa morötter , till sist släppte ja in henne i hagen igen sa gonatt å gav en morot till.
 
Tur man har sina fina husdjur ♥♥♥
 

blahablaha

 
Har faktiskt ingen mascara på mig idag på jobbet!! :O Har ALDRIG hänt förr!! Men det vart så mycket i morse att ja sket i d mesta.
 
Hade ja haft lite mörkare fransar hade ja fan ALDRIG sminkat mig mer än möjligtvis då man ska på fest (vilket inte händer så ofta..., typ aldrig)
 
Efter jobbet ska ja till stallet å rida lite i det kolsvarta regnmörkret, sen hem å sooova, så man orkar med sista jobbdagen. Mår lite halvtjurigt, känns som om nåt lurar i kroppen men som inte bryter sig ut. Det går i vågor.
 
Åh näsan gör att ja har ont i pannan ?! :P
 
Sitter som vanligt å drömmer mig bort när ja e här på jobbet, (man har FÖR mycket tid att tänka här)
Sitter å hoppas på huset i Sorunda med stall, funderar över hur d skulle va å bo där? Och hur mysigt det skulle va att ha min Shacken hemma å även Elvis under samma tak ♥
Vadå mysigt!! Fast det var en aning off, tyckte ja när vi åkte runt i dom omgivningarna, Stisse å jag,, men det är nog en vanesak, tror ja blivi lite bortskämd under det senaste året med att ha NÄRA till jobbet :P
 
Men gud såå ja längtar tillbax ut på landet!!!

Buskörning i skogås

Lite röjjig morgon, morsan missar bussen då hon står å tänker på annat, så då fick ja hoppa i mina blommiga tofflor ta hundarna  och kasta in oss alla i bilen, iklädd, endast pyamas, för att försöka komma ikapp bussen som gått för ett par minuter sen.
Det blidde buskörning i skogås i 70-80 blås på fel sida av vägen, till sist kom vi om bussen å tvärnita framför den,, varpå mamsen hoppade av.
 
Hem igen med hundar å kasta på sig uniformen å ställa ut hundarna i hundgården.
Sen blev det avkoppling med julmusik av vinyl 107 hela vägen till Coca cola.
 
Nu avnjuter jag en god avocado med lime i min lilla reception.
 
God Morgon världen!
 

tack steffi

Snälla steffi tar min "koll" idag i lösdriften då jag mår dåligt.
Tack Steffi!!

Vet inte va d är... e inte förkyld å mår inte direkt illa...så ja vet inte, kan d va näsan sen arraz knockade mig? den knakar när ja rör den :P
Åh den gör ont. Fast tror inte d är den, får se om ja kanske måste sjukskriva mig,, fast ja har verkligen inte råd med det, över en helg å allt :(( Skit va olämpligt!!!

Så nu har ja klagat lite till, Stefan har redan fått höra på mina klagomål idag så nu blidde det er tur.

Filååt

Mittemellan 2 kosseställen

Sitter och funderar just vart man borde åka för att träna på kor,, blev ju så gla när ja fick reda på att Kate hade kosseträningar på Finsta (min gamla skola) Men så när ja började fundera lite närmare på avstånd så var d ju inte så nära som ja kände.
Det är 9 mil till finsta från där ja har hästen idag, åh det är 9 mil till kosseträningen hos Göran på Okna Ranch.
 
Så igentligen spelar det ju ingen roll vilket ställe jag åker till?
Inte om man tänker på avståndet iaf. (att jag alltid lyckas bo så FEL till)
 
Vart tycker ni jag ska åka?? Vad hade ni valt?? :)
 
 

frukost
jobbhelgen börjar nu..

jaha, då var det jobbhelg igen då, satan va fort veckorna går!
Känns som om man inte hinner med!
Fast vad är det ja ska hinna med?
Att leva?
Ja, kanske det.
 
 

Hemma igen!

Efter ett dygn med hjärtat, fylld med hundar, god mat, vin och ridning.
Igår fick Stisse prova att rida Shakira, gick bra :)
Sen åkte vi hem till Jakan å lagade god mat å drack vin å kolla på Bonde Söker fru. :) Mys kväll å Stefans coccer och Arraz kom bra överens :)
 
Idag åkte vi iväg till HÖÖKS och inhandlade lite koner som ja hade användning för idag då Max hade sin ridlektion för mig. Sen åkte vi å fika med syster, åt saffrans bullar och drack kaffe.
 
Idag fick max rida helt på egen hand,,,med 1 hand å styra Shakira med benen.
Dom fick rida slalom mellan koner , å tempoväxlingar runt en fyrkant.
 
Ja måste säga att Max snappar upp allt jag säger mycket fort å ja har aldrig vart me om maken vilken bra balans han har, å så fort han lär sig!!
 
Mycket nöjd med dagens ridlektion!
 
Nu blir det curry gryta och ris!

stella och arraz
god morgon
Nov. 21, 2012
Stefan rider
hej hopp

Hej hopp!
 
Har precis varit ute och kört Arraz, gick ganska bra på bortåt vägen men på hemvägen verkade han tappa gnistan lite, drog dåligt, stannade å pissade 2 gånger (vilket är fyyy, under träning)
 
Nu äter jag frukost, bestående av 2 stekta ägg och 2 pannbiffar plus salladsmix. Väntar på att Stisse ska dyka upp.
 
Blir tyvärr inge hustittande förens nästa vecka, på torsdag :(( dom hade fått förhinder berättade dom i morse.
skittråkigt!
 
NU KOMMER STISSE!!!
'
HEJ DÅÅÅ!

ondfri morgondag

ja då va ja hemma ,( ja å min onda äggstock eller blindtarm el va d e som gör ont) :P
ätit en enkel parisare och 2 alvedon, hoppas på underverk!
 
Blir nog dock en tidig sänggång. Som vanligt när ja tar fredag så orkar ja ingenting! Det är som om kroppen vet att den e ledig å liksom slappnar av i 180, så man blir dö trött AAAALDELES för fort.
 
Så ja tror iaf att ja skippar house idag å går å sover tidigt å hoppas på en ondfri morgondag :)
 
Imorrn kommer Stisse, å då ska vi:
 
Rida
 
kolla på hus
 
möta upp hovslagarn
 
hem å äta Stisses goda karre
 
knulla lite (om ja inte har ont förstås) ;D
 
God natt och sov gott!
 
 
 

Personlig ofavorit

Yippie! Nu har ja nåt att skriva om igen!! (så d här blir inget  eva malmströms "personlig ofavorit) haha ;D
Nu har dom ringt, dom med gården i Sorunda!!
Stisse å jag ska dit på visning imorgon!! yeehuuu! ja älskar husvisningar!!
Håll tummarna för att det kommer passa oss och att vi i så fall får det! :D
 
 
 

Har inge absolut inge...

....att skriva idag, e skita trött å vill bara gå å lägga mig i en grav idag.

over and out!

provesorisk almanacka

God morgon, jag vaknade någorlunda pigg och glad, men så kom man till jobbet och möter ena riktiga tjurskallar, så nu e ja varken så pigg eller gla längre, mest irriterad.
 
Satt just å fundera lite på dagarna framöver, känns som om ja har några punkter i almanackan
(inte för att ja har någon sån)
Så ja skriver upp det här istället! :D
 
  1. onsdag 21 nov - hovslagare kl 15
  2. torsdag 22 nov - ridlektion med Max kl 14.45
  3. måndag 26 nov - hypnos kl 14.30
  4. fredag 30 nov-2 december - resa till Hennan med mitt ♥
  5. onsdag 5 december - TANDLÄKAREN!! (läskigt) kl?
  6. helgen 28-30 december - lämna Shakira på tillridning hos Pantzar reininghorses
Jag får fylla på, säkert nåt ja glömt?
 
 
 

god nAtt bloggen!


Världens goaste älskling!!

Titta här va ja ska få i jul-present av mitt hjärta ♥
 
 
OMG!! Hur snygga e inte dom... PÅ MIG! (det är inte ja på bilden, ja har ingen kuk)
Men man kan ju tänka sig hur snygga dom kommer bli på mig!! :P hihihii ;D
 
Ja ska få dom av min älskling!! (tack hjärtat!!!)
 
Nu undrar ja vad jag ska ge han?!! (vad vill du ha hjärtat?)
 
 
 
 

väntar

sitter åh väääntar ååh vääntar på att Stefan å ja ska få svar om gården ja hitta imorse, dom har än så länge bara sagt att dom e bortresta men ska komma hem igen till ikväll , åh då skulle dom höra av sig igen.
 
Jag tycker faktiskt det är min tur att få turen på MIN sida nu! Har faktiskt letat boende i snart 1 år!!
Jag är 30 bast å bor hemma hos min förälder, har inte bott hemma hos dom  sen ja flyttade hemifrån när ja var 15 bast!
 
Så nu tycker ja jag kan få den här chansen! Eller vad tycker ni??!!
 
 

Morsning korsning!

Nu e re spännande, satt precis å letade boende i vanlig ordning, åh hittade nåt välldans intressant!
Ligger i Sorunda, en liten gård på 1 hus och ett stall med 3 boxar å lite mark till!! Vore ju för bra för att vara sant om man skulle kunna få hyra d! Inte kanske för att själva stället kanske e lysande, men läget...är lysande! För då behöver ja inte säga upp mig, ja kan fortsätta arbeta där ja arbetar nu åh inte heller få så långt till jobbet!! Kan nog tom åka kommunalt!
vore kanon trevligt att få rå om sig själv å sina egna hästar å hundar å partner  ♥ MYSFAKTOR!!
 
Så håll tummarna för oss nu! (säkert en hel drös som vill ha gårn, dessvärre)
 
Sen måste ja bara berätta om Arraz, på söndagar är det ju Arraz program som går, djurprogram från typ afrika eller nåt. Så igår satt han klistrad framför tvn å kollade på leoparderna och antiloperna.
 
Helt fantastiskt roligt att se när Arraz sitter å kollar på tv, han följer hela programmet som är på en halvtimma. Det 'är Arraz söndagsnöje det!!  haha! Såå sööt voffsing ja har!!
 

The cowboy codes

Pratade med Åke idag, han har det som vanligt bra där nere i skåne på KC ranch, åh ja e som vanligt sjuuukt avundsjuk på hela hans liv. Han är som näring för mig, då ja hör han berätta, eller läser hans dagbok om hur han har det där nere.
 
Vi pratade lite om förhållanden  åh att man ska låta varandra ha sina intressen och tiden för dessa, och ha förståelse för den respektives iontressen m.m.
Åh han sa oxå att man ska inte försöka förändra en annan människa till något man själv vill att han skall vara.
Åh det är så sant. Klok cowboy den där Åke ! ;) Man blir det, om man lever efter "the cowboy codes"
 
(jag ska öva mer på dom coderna) ;D ja lovar.. :)
 
 
 

Max ridlektion nr 3

 

Idag fick Max öva balansen, utan tyglar, medans jag longerade, han är så himla duktig å hittar balansen jättefort i både skritt och trav, blundandes, ut med armarna, utan stigbyglar osv. Grym cowboy!

Efter ridpasset fick han även pröva på lite lassokastning, han lär sig snabbt min lärling! :D

Till sist släppte ja Shacken lös på banan så hon fick springa av sig,, åååh d gjorde hon VERKLIGEN!

Jag är nöjd med dagen, å hoppas min elev oxå är det! :D

Hovslagarn fick förhinder å kunde inte komma, mindre bra.

 


Howdy


Ingen hejd på tröttheten!

Känns som om det inte finns någon hejd på min trötthet, ja skulle kunna sova i flera dygn på raken känns det som! :( Va fan e re för fel då????
 
Nu sitter ja iaf å väntar på att mor och syster ska komma med ved, så ska vi ta hand om den.
Sen senare idag blir det att hålla ridlektion för Max och så ska hovslagaren komma, men han har inte sagt vilken tid än??
 
Måste åka å köpa lite färskfoder till Arraz oxå. Sen tror ja inte det var nå mer ja skulle göra idag?
minnet är ju ioförsig som en guldfisk....

shakira

 
Titta vilka fina bilder Åke Degermann skickade till mig igår!!
Det är gamla bilder på Shakira, från den tiden han hade henne! Här är hon med i något reklam Jippo.
Se så smal å smäcker hon är! Hon ser verkligen ut som en julgris nu , om man jämför med dessa bilder!
Shakira, BANTNING NÄSTA!

Nov. 17, 2012
hemma hos devin
Nov. 17, 2012
Nov. 17, 2012
Vaken med tuppen...

...eller kanske inte, några timmar senare blev d nog idag :)
Ska försöka räta till mig lite å sen dra iväg till Stallet å rida.

Hej så länge!

joorååå.....!


tjoohooo! Skåååååål!


Im the MAN!

dodgen startar nu..har den inte gjort på .... LÄNGE!!
Dodgen tar ALLA växlarna...har den inte gjort....sen den paja!!
Lycklig cowboysara knäpper nu lite bira å Elvis Presley sjunger för mig på högsta volym!!

Skåål!

Sug och svälg, TREVLIG HELG!! :D

Den tar växlarna!


Meckat


Hundhus rivet, nu mecka dodge!


..och kvinnliga händer
...och en brasa
2 öl senare
rivet
riva hundhus
Lite ringrostig...

Körde lite lassoträning idag, var som sagt lite ringrostig...hehe... har ju för fan inte svingat lassot sen i somras, ååh det märktes, Shakira skötte sig dock som vanligt, grym häst!!
 
Hur som helst, vi svingade lassot å övade lite balans samtidigt i alla gångarterna.
 
Shakira is THA GIRL!! love her!!

Nov. 16, 2012
shakira


Hej


lasso träning idag
Sovmorgon!

gud så skönt det var att få sova! dock mindre sönt att vakna i ett hus på 12grader varmt inomhus!!
 
Dricker morgonkaffet under 2 st duntäcken idag...
 
Ska strax dra iväg till stallet så det blir gjort, för sen MÅSTE ja hem och elda som en tok innan vi fryser ut här!! :O
 
Åh vad händer i helgen då? Jo, kom på att ja inte direkt har någonting att göra för 1 gångs skull.
Ska ha ridlektion för Max på Söndag å hovslagarn kommer då oxå, ÄÄÄNTLIGEN, det tog typ 2 veckor att få en tid....
 
Såå hursomhelst,, funderar ja på att dra till Rimbo och hälsa på min gudson och familj imorrn...OM luiza är hemma vill säga :)
 
nu ska ja äta en macka, e hungrig, har inte ätit sen igår vid lunchtid.
 
Vi hörs sen!
 

Shakira

Red henne på banan idag i mörkret, hon kändes rätt pigg men stel. Men vi flexade mycket och sen sprang vi mest av henne lite energi, mycket trav och galopp, i slutet av passet började hon kännas böjlig igen.

Nu e ja iaf hemma efter att ha hämtat mamsen på jobbet. Skönt, min helg börjar nu! :)

ridit shacken


tänder ja på nåt, tänder ja på alla 4 på en gång!

ok... ni vet ju hur ja e, tänder ja på nåt tänder ja på alla 4 på en gång!
 
Åh nu e re så att ja heelt snöat in mig på det här med hundspannsturer i Stockholm....
Kontaktade ju såklart Ammie Barrefjord för rådgivning och bra att veta, samt tips.
 
Åh det är ju liiite krångligare än vad ja först ville erkänna att starta upp ett hundspann i Stockholm :(
Hehe....
 
Det är en sjuhelsikes massa tillstånd, lagar å regler för det här med hundspann å turism. OCH att det ska hålla hus i vår HUVUDSTAD gör ju det hela VERKLIGEN INTE enklare....om man säger som så....
 
Puuh...... MEEEN fast d låter som helt omöjligt kan ja ju inte låta bli att försöka iaf, så nu har ja börjat fråga runt lite.... thiihiii
 
Måste ta kontakt med kommunen, med turistbyråer m.m.
 
Har än så länge tagit kontakt med liveit.se å upp&ner.se och frågat dom om nåt liknande finns i stockholm (vill ju att d ska vara unikt)  tror dom kommer säga NEEEJ??!!! DET FINNS INTE??!!! :d HA!
 
Sen så har jag även dragit in Stockholms kommun i detta ärende, hoppas på att få svar från dom oxå!
 
Sen så kom en annan tanke smygandes på mig.... SKANSEN! kanske man kunde ha ett sammarbete med skansen?! Kanske hundspannsturer runt skansens områden, istället för turridning så gör man en hundspannsled som går genom skansens parker?!
 
Åh ja,, ja bara måste fråga dom, kan ju inte få mer än ett nej! :)
 
 
som sagt ja tänder på alla 4 när ja tänder, tiss det tar stopp! får se när detta tar stopp, troligtvis kommer det braka, men man kan ju som sagt inte få mer än ett nej.!
 
so, here we goo! Yiihaaa!

Glad men hungrig

e skithungrig, sitter å väntar på att bli avlöst för en lunchrast. Ska äta snitzel och klyftpotatis ala Stisse! Mumsgott. lagat med kärlek å ska ätas med kärlek! ;D haha!

Känner mig lite glad idag, har pratat med 3 goa vänner från Knivsta på FB idag :) Saknar Knivsta som tusan igen nu ju!

well well, ha det bra så länge, hörs sen igen!

Jag har en ide!!

tror det kan bli en super ide, nåt riktigt populärt för Stockholmarna! :D
 
Jag har kommit på en affärside... den har legat å grott ett tag i min hjärna, åh ja tror fan på den... :P
 
Vad säger ni om turistkörning med hundspann i Stockholm city?!
 
Kanske en härlig tur ute på djurgården?
 
Hell yes! Ja tror absolut det skulle bli ett populärt turist aktivitet!!
Man kan ju likna det med typ turridning som e så vanligt runt om i landet, fast här får man chansen att åka hundspann, året om i Sveriges huvudstad!!
 
Ska spåna vidare på detta och prata med Hundspanns proffset Ammie Barrefjord!!
 
"Cowboysaras Hundspannturer i Stockholm"
 
dananananananaaaaa! :D
 
 
 

guten morgen


love is in the air...


Som en drottning

Jag är så glad att jag träffat Stefan, han växer i mina ögon för varje gång vi ses, å det känns allt bättre och bättre och jag känner att jag vågar känna mer, vågar slappna av och visa känslor.. igen.
 
Han behandlar mig som sin drottning och ja blir riktigt bortskämd när jag är med honom.
Vi passar så himla bra på så många plan.
 
Han gör mig trygg. Glad och Lycklig.
 
Jag har haft TUR som träffat min kung!
 
 
 

lunchar...
Tatueringen

Nu är min nya tatuering färdig ritad å klar att tatueras !
Skit cool! Jag är riktigt nöjd!
 
Dags att beställa tid under nålen då!! :D

min nya tatoo!
åland
åland


Åland


Nov. 14, 2012
åland


åland


Åland
hej hopp

cowboysara är ett lik. liktrött. skit trött. men får bergis skylla sig själv! :)
 
Vi har haft en jättemysig ålandstur, med massa god mat, dricka å mys. Dansade hela natteen lång! :)
 
Bilder kommer under dagen!
 
Puss!

Nov. 13, 2012
Nyduschad å sminkad

nu e ja redo att åka! :)

Nov. 12, 2012


Ridtur i höstsolen


Hepp hepp!

Good morning! Ska kasta i mig en macka sen dra iväg till stallet, rida Shakira lite å Arraz får följa med, klockan 15 måste ja vara klar att åka, för då kommer bror å lämnar Aro och hämtar upp mig, sen bär det iväg till Ålandsbåten!

Ledsen.

När man har känslor för någon, blir man jävligt skör och sårbar. Jag är jävligt känslig när ja gått in i den skiten.
För mig STÄMMER ensam är stark, för ja har ingen kraft alls när man sitter i skiten å är kär.
 
Jag blir vek. Förvirrad och blir jävligt sårbar.
 
Nu känner ja mig arg ledsen och irriterad, och förvirrad. ja blir kall. Hur ska man vara för att andra ska vara nöjda med en, lita på en? Jag kan ju inte vara nån annan än den jag är?
 
Ja kommer aldrig bli gift (inte för att ja absolut vill d) Men ingen verkar stå ut med den jag är, åh jag är den ja är, ja tänker inte ändra på mig eller mitt sätt för en annan människas skull bara för att dom ska känna sig trygga och säkra.
 
Antingen litar man på varandra , eller inte! Åh kan man inte d, nä då finns det ingen vits med det hela.
 
 

Tatuering

Ammie Barrefjord och hennes son ska få skissa till min nya tatuering!
Här nedan ser ni en skiss Ammie har gjort av mig och Shakira, då hon övade på att rita hästar
 
 
Hur snyggt som helst!! Så ja googlade fram lite bilder och fastnade för en bild som ska fungera som underlag till min tatuering. Det ska ungefär se ut som på bilden fast lassot ska svingas i luften (den har ej träffat kalven än) Sen så ska allt vara färglöst förutom mitt hår som skall vara orange färgat.
 
 
Och den här tatueringen ska sitta ihop med min text i ländryggen, ovanför/bakom  texten på nå vis
 

Lantis som man är

God morgon, idag finns ingen energi kvar tror jag... den tog slut igår.
Ska ta mig en schysst sovmorgon imorgon iaf så man piggnar till sig till ålandsresan.
 
Vet inte va ja ska ha på mig bara?! På resan alltså. Tror ja drar en sväng förbi syrran å tittar i hennes garderob :)
Har inte ens skor som passar,, d enda man äger e ju cowboyboots och stålhetta skor samt gummistövlar!! :O Lantis  som man är!! :)
 
Aaaja...det reder sig...
 
Nu ska ja jobba!
 
Tjing Tjing!
 

go kväll

Skål!
 
Sitter och avnjuter en utav ölarna ja fick i ...present..
Speciell men god! Extra god med tanke på den goda gärningen idag som psykdoktor.. ;D
 
Nu är det bara 1 jobbardag kvar sen ledig 2 dar! Bäst av allt denna ledighet är att Stisse är ledig samtidigt och att vi ska göra vår första lilla trip ihop, ska bli SKÖNT att åka båt med Stisse. . .
 
God mat och gott sällskap, kul att umgås lite med bror å nathalie oxå! Träffar ju inte brorsan allt för mycket nu för tiin :(
 
Men det kanske blir ändring på det med??
 
Skål iaf, å God Natt!!
 
 
 

Taskmört!


DR Rygaard

Steffi tar hand om och rider Shakira i helgen, så efter mitt tolvtimmarspass kan ja åka raka vägen hem! Sköönt, lyxigt och behövligt! Har sovit dåligt i 2 nätter på raken nu. Tack steffi!
 
Idag har det dock vart rätt intressant på jobbet, å lite att göra, iaf fram till kl 12.
Började med inbrottslarm, därpå så fick ja låsa upp lite dörrar åt folk, sen så har ja haft terapisamtal med en dalmas. Han prata på i 1,5 timma om sin otrohetsaffär, droger, snygga tjejer, båtar , motorcycklar och skandaler m.m. Och han fnissa som en hel karl! ;D
 
Rolig människa!  Mitt råd var att "man lever bara en gång" Åh det höll han ju helt med om! Glad gick han sen därifrån och kom tillbaka 1 timma senare med en... present ;)
 
Så antar han va nöjd med samtalet, kanske man skulle bli psykdoktor istället?? :D
 
Många som kommer hit  till min lilla kur  och öppnar sitt hjärta om allt möjligt mellan himmel å jord.
 
Åh som vakt sitter ja troget och lyssnar! ;) hehe...

let start working!


*gäsp*

guten morgen!
 
Vaknade 2 timmar innan klockfan ringde, somnade 2 timmar efter att ja la mig igår, blir inte så många timmar däremellan eftersom ja la mig 21.20 och klockan ringde 05.00 å ja vakna kl 03.00....
 
What the fuck.... *suck*
 
Nu sitter ja iaf och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning och myser lite, Arraz ligger under bordet och snarkar sött. Endast cowboysara är vaken...
 
 
 

På väg hem


saknar min älskling..

tar så lång tid mellan gångerna vi ses då han jobbar nattskift och jag dagskift :/ men på måndag är vi äntligen lediga tsm igen, åh då bär det ut på östersjön! vi ska ta en ålandskryssning med bror och hans sambo! ska bli jättemysigt! längtar!!
saknar dig Stefan!

mera kaffe åt vakten!!

usch.. d här blir en sån där lååång dag..känner ja på mig :/
arg som ett bi!

tänk att man ska behöva bli förbannad hela tiden!!! ja e så jävla trött på alla jävla väktarmuppar! ya e allergisk mot dom!!!! tvi!

god natt bloggen!
myskväll med skumbad

 

björkbackens äldrecenter

hämta mamsen


svettig häst

red shacken på banan idag, hon var duktig. övade mycket på att stanna och backa upp i en följd. och galoppen idag gick bra! red med sporrar idag så hon lyssnade upp lite mer. har inte använt dom på ett tag nu. vill variera. efter träningen skrittade vi ut en sväng. trevligt pass. tack shacken! love you!
svettig, jobbat på bra idag!

Nov. 08, 2012


Nov. 08, 2012
Nov. 08, 2012


Till stallet!

 

ej ko övergång men väl and övergång
morrn

sov länge idag, vakna 07.20 så sköönt. huvudvärken från igår e borta men ja känner mig inte helt pigg. / frisk. får se hur d artar sig. nu blir d morgonkaffe!

middag idag med!

vad lyckligt lottas man är ändå! :)

ridit

vart ute en sväng med shakira och arraz , mycket trav. iskallt väder dock. och blåsigt. men väldigt mysigt. :) älskar mina djur!

Pantzar Reininghorses

Sådär ja, nu har ja vart på Södertörns ryttarcenter och hälsat på Camilla som har Pantzar Reininghorses.
Hon berättade lite om hur hon rider och tränar och så visade hon runt oss på anläggningen.
Jättetrevlig tjej!
Helgen innan nyår tror ja att jag kör Shakira dit för 1 månads tilltuffsning! Kommer bli bra och nyttigt för framtida kosseträningar!
 
Sen så har ja hämtat ut slowfeedingnäten å lämnat dom i stallet, så snart ska dom äntligen komma till användning :D
 
Passade på att hälsa lite på Shacken samtidigt ♥

Nov. 07, 2012


Nu eller aldrig!

Vaknade tidigt, med en pirrande känsla i magen och en insikt,,, " Livet är kort & kan bara levas en gång" 
& "Man ångrar ingenting man gjort, bara det man inte gjort"
 
Det är en stark känsla och ett hopp om livet jag vaknade med, tänker faan sitta här tills äldre dar å dunka huvudet i väggen och ångra ALLT ja INTE gjort!
 
Det går inte, då kommer jag dö olycklig. Jag vill inte dö olycklig!! Jag vill leva livet, och jag vill göra det NU, innan det är försent!
 
Gårdagens samtal med min kollega Katarina, börjar ta form och få färg..
 
Det är nu eller ALDRIG!!!
 
 
 

rim el nåt *störda jag* ;)

2 timmar kvar, av denna djävulska dag.
Åh här sitter jag,en vakt med drag.
Längtar mig bort, till Stisses kalsong.
Ty där kan ja få, en massage eller 2.

hahaha! Dålig humor nu igen, ja lovar! ska inte försöka mig på några fler rim! ;D

Nej fan... men strax e re fredag!! Yippieeejäser..

..efter maten. e trött. denna dagen kunde man vart utan. strul från början till slut. :/

Riktig jävla CRAP dag!

Viiilken jävla skit dag! Först blir man oskyldigt anklagad då man kommer till jobbet, sen så blir det kaos på jobbet, och ja..vem får skulden då?? JO just det vakten!! Allt som går fel/är fel/blir fel är ALLTID vaktens fel!
 
Fy fan va otacksamt jobb man har.
 
Som tur var iaf så har jag trevligt sällskap av kathrine, en kollega som får sällskapa med mig idag då GL blev sjuk å gick hem.
 
Livet är verkligen inte en dans på ROSOR.
 

15 grader inomhus....

burr!! satans kallt!!

från 2 hjärtan till 3

Var till Shakira efter jobbet, hittade henne på första försöket i kolsvarta mörkret, så klockan 19.15 var hon redan sadlad och klar å ja satt på hästryggen, sen red vi en liten stund på banan.
Men hon ville inte alls galoppera i något varv idag, hoppas det beror på det blöta underlaget å inte på nåt annat.... får provrida ute på vägarna på onsdag för å se om hon är lika ovillig då....
 
Ja känner mig iaf glad på nå vis, å varm i själen, för ja kom på att nu har ja inte bara 2 hjärtan, utan 3 :)
♥♥♥ = Arraz, Stisse & Shacken :)
 
känns bra!

Nån som har några tips?

okey, första dagen utav 5 tolvtimmars pass denna vecka är snart avklarad. Jag har suttit med min plast sen i morse och knäppt sönder plastbubblorna, har träningsvärk i tummarna nu och skavsår mellan tumme och pekfinger, så imorgon blir det nog 2-handsfattning på varje plastbubbla :P haha!
 
Blir lite bekymrad över Shakira, eller igentligen inte Shakira, men på tjejen som driver lösdriften, eller hon är bekymrad över att Shakira krubbiter/ luftsnappar på stallbyggnaderna, åh det förstår jag, man vill ju inte att stallet ska ha en massa bitmärken, så ja förstår henne, men det finns ju inte så mycket att göra med en häst som krubb biter :( Jag har ju gett henne dom bästa förutsättningarna nu iaf genom att hon får stå ute och äta på fri tillgång, vilket sägs vara bra för krubb bitare. Jag ska smörja in lite med anti bit oxå å se om det hjälper, men mer än så kan ja inte göra :( vad jag vet iaf? kom gärna med tips!
 
Åh vad jag vill ha mitt eget känner jag, så ja kan fixa å dona bäst ja vill, precis så som ja vill ha det. Å så ingen stör sig på Shakiras krubb bitning. För den kan hon inte rå för. :( Jag undrar vad som gjorde att hon började krubb bita? Undrar hur länge hon har haft den beteendestörningen?
 
Hon kanske har blivit stressad eller nåt i sitt tidigare liv, som gjorde att hon började krubb bita?
 
 
 
 

Cowboy Prayer


Jag och min far

https://www.youtube.com/watch?v=okJ4nHwiRxQ


jag och min far..

framförd av Magnus uggla på lördagens avsnitt av "så mycket bättre" ... ja finner inga ord!! så jävla starkt och vackert!!!! go uggla!

arbets terapi, tack nymans! ;D
slowfeeding näten!!

nu har hönäten kommit, ska bara hämta ut dom :) hoppas på en smalare shakira framöver!!! :)

dags att jobba!


God Morgon

Har sovit som en stock inatt, vaknade 3 minuter innan kl ringde, 04.55.
Så skönt d var att sooova! Förutom att rida och köra hundspann så kommer nog SOVA på en stark 3dje plats :P

 
 

god natt bloggen

imorgon vankas jobb igen.

Ridlektion

Nu har shacken å ja haft ridlektion för Max , 2a lektionen, gick bra, Max kommer bli en duktig cowboy :)
Jag har redan planerat nästa lektion som vi ska ha på Torsdag :)

Han fick även en av mina samlings cowboyhattar, en cowboy måste ha sin hatt!! Fast Max rider dock i hjälm hos mig, hatten får han ha på övrig tid :)

Nu lagar ja kyckling, den står i ugnen och doftar juveligt! :)


Nu har stisse åkt hem :(

Har varit en mysig helg med mycket god mat och trevligt sällskap. Tack Stisse för en mysig helg!

Nu ska ja käka lunch sen ska ja ha ridlektion för Max!

syns sen!

shakira idag
hälsat på Peter vid hans grav

tände ett ljus för honom

haft "kollen"


mys i sängen med stisse och arraz


jag


mys Me stisse


arraz vilar efter ridturen
dags att rida


ännu en gråmulen dag
R.I.P Peppe, tänder ett ljus för dig

Fick precis reda på av pappa att Peppe i Norrköping har dött. :( Han hade dött på sjukhuset efter att ha legat sjuk där i 2 månader. Njurarna hade lagt av, antagligen pga att han supit för mycket.
 
Peppe var en underbar kille som vi barn (jag och mina syskon) känt sen vi var små, han var pappas polare.
Hos peppe hade man alltid kul och vi var flera gånger på semester med honom. Vi brukade bila ner till Spanien i hans tuffa Van, mormor hade hus i Spanien som vi bodde i.
 
I peppes van kunde vi leka kurra gömma, vi tyckte den var såå stor!
 
Man fick alltid godis pengar och titta på hur mycke film man ville när man hälsade på hos Peppe i Norrköping. Han var som en go nallebjörn och VÄRLDENS SNÄLLASTE.
 
Peppe hade en stor idol, the one and only, the king ELVIS PRESLEY.  Hela hans hem bestod av Elvis Presley, tom hans hemadress hette Elvis Presleys boulevard!
 
Det var så kul hos Peppe för han hade så mycket roliga saker, massa gitarrer, elvis prylar och så brukade vi få spela skivor i hans jukebox!
 
Blir så ledsen att höra att vår allas bästaste Peppe somnat in. Peppe blev 65 år.
Men jag vet, att nu är han glad, för nu är han där uppe någonstans och röjjer med Elvis Presley, Elvis kommer inte få en lugn stund, ja lovar! ;)
 
R.I.P bästaste Peppe ♥♥♥
 
 

mitt hjärta!

han är min trygga pelare och min energi. love you S!


På Jobbet..

...blir man matad med både bananer och 1000 olika sorters chokladbitar, även en hel middag dimper ner på skrivbordet då och då,, vill dom göda vakten??? ;D
 
Men eftersom ja allt som jämt är hungrig så tackar ja glatt ja efter att först protosterat ljudligt med händerna i luften och huvudskakningar, men sen slutar d alltid med "okey da *blink, blink* tack så jättemycket för chokladbiten/banan/middagen. hahahaha :D
 
VA KNÄPPT!! :D Ingen ide å banta så länge ja jobbar kvar här!
 
 
 

Nov. 01, 2012
proppmätt

nu ska ja taktikvila i skrivbordsstolen!

Ser ut som skitväder på G..

Kan d ha nåt med att göra att jag påbörjar min lediga helg ikväll????

Mustanggotland.se

Åh ja måste bara få visa er Yngve Åströms Mustanghästar. Yngve bor på Gotland med sina Mustanger.
 
Jag blev heeelt kär i deras hingst  Chestnut (Vims som han oxå kallas) född 2010, då jag fick syn på några foton som Yngve la ut på FB, har ju sett foton på Vims då han var yngre, men nu, nu har han vuxit till sig och har fått fantastiska färger i päls och tagel!! Ja föll pladask för denna goding!!
 
 
Manen är som eld! Såå himla fin kille!
Vims är 2 år gammal idag, båda hans föräldrar är vildfångade Mustanghästar ifrån USA. Yngve ska använda Vims som Avelshingst.
(Shakira ♥ Vims= SANT! hehe... eller iaf så hjärtar hennes matte honom ;)
Den vita hästen på Bilden heter Topper, han är oxå vildfångad i USA. Jättevacker han med!
 
Sen så har dom en annan goding, Han föddes på gården på Gotland, Tribute, en jättefin fölepöle som oxå han har vildfångade föräldrar. Han är även till salu! Man blir ju bra sugen att köpa honom!
 
 
På gården finns även Ida -Hoo som oxå är mamma till lilla Tribute
 
 
På bilden är det Ida-Hoo och Tribute.
 
Välldigt fina Mustanger allihopa, skulle gärna vilja komma och hälsa på Yngve och hans hästar någon dag!
 
(tack Yngve för att ja fick lägga ut dessa bilder på dina fina hästar!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bra trött när kl ringde idag...

nu myser ja med en kopp morgon kaffe åh längtar tills imöra då Stisse kommer förbi på middag. :)


RSS 2.0