Nehee, god natt då bloggen. Hoppas morgon...

Nehee, god natt då bloggen. Hoppas morgondagen blir en bra dag.


Motorn på dodgen. Spinner som ett lejon......

bild000 (MMS)

Motorn på dodgen. Spinner som ett lejon...än så länge iaf! :-P tror ja e kär!


17.07. Kl e drygt 17 å ja kom precis på at...

17.07. Kl e drygt 17 å ja kom precis på att jag inte ätit nåt än! Kanske e d därför ja känner mig rätt matt! :-) äta och sen bada tror ja d får bli nu :-)


Har precis varit ute och ridit och sen kör...

Har precis varit ute och ridit och sen kört arraz. Red shakira på banan en stund, gick sådär, hon kändes trög. Sen tog vi med helene på släp och gick ut på en skritt tur. Gick bra. Sen var det arraz tur. Körde han ca 5km idag. Jätteduktig som vanligt! :-) i övrigt har jag donat me dodgen. Men som sagt den måste lagas.. Säljarna har lovat att åtgärda felet så ja hoppas d ordnar sig. D e inget alvarligt men d va ett rejält slarv-klant el fylle fixning dom gjort me tanken!! Trist. Men hoppas d snart e löst.


Meckobjekt! Yippie! B-)

bild001 (MMS)

Meckobjekt! Yippie! B-)


Arraz provar flaket på dodgen

bild004 (MMS)

Arraz provar flaket på dodgen


Snygging men hade ju vart läckrare om den ...

bild002 (MMS)

Snygging men hade ju vart läckrare om den var hel.. Den pissar bensin märkte jag idag när ja skulle tanka upp den.. Ja kunde lika gärna tankat den tusenlappen direkt på gatan för d rann bara rakt igenom.. Fan! !


Saknar jack något alldeles fruktansvärt my...

Saknar jack något alldeles fruktansvärt mycket. Kan inte föreställa mig att ja aldrig mer får se han. När ja kollar på foton av han, känns d som om ja inte sett han på år! Men samtidigt kan ja fortf känna känslan av hans päls i mina händer och hans kroppsvärme när han ligger jäms med mig i sängen. Han är så nära men ändå så långt borta! ;-(;-(;-( jag älskar dig min fina fina jackeponk!!!


SMS-inlägg

bild006 (MMS)


2st kokta danska røde pølse, öl och lite c...

bild005 (MMS)

2st kokta danska røde pølse, öl och lite chips! Det e fest d! :-) sen ut å fixa!


Livet Bakåfram = KLOCKRENT! :D

 
‎1. Man skulle starta med att dö och få det överstökat.
2. Så vaknar man på ett vårdhem och får det bättre för varje dag.
3.Man blir piggare och smidigare och till sist är man för pigg för att vara där, då får man gå ner och ta ut sin pension.
4. Efter ett antal år börjar du arbeta. På din första arbetsdag får du en guldklocka.
5. Så arbetar du i 40 år tills du är ung nog att dra dig tillbaka från...... arbetslivet.
6. Du dricker, festar och har sex och förbereder dig för att ta en paus.
7. Så börjar du i skolan, blir barn, leker och har inga förpliktelser.
8. De sista 9 månaderna tillbringas flytande runt i fridfull lyx. Där är centralvärme och roomservice m.m. Och till sist lämnar man denna värld i en orgasm...

Min vän dodgen, parkerad efter första prov...

bild001 (MMS)

Min vän dodgen, parkerad efter första provturen i natt som va. Taskig bildkvalitet, i know!!


Var det verkligen någon som trodde han var frisk nånstans??

Behring Breivik kan dömas till livstids tvångsvård

Diagnosen på Anders Behring Breivik är paranoid schizofren.
Enligt åklagare kan han nu dömas till tvångsvård - resten av hans liv.
- Så länge den dömde är en fara för allmänheten kan tvångsvården fortgå livet ut, säger åklagaren Inga Bejer Engh.

Enligt diagnosen är den norske terroristen Anders Behring Breivik paranoid schizofren och kan därmed dömas till tvångsvård livet ut.
Fantastisk människa..tänk vad många psykdoktorer som skulle vilja grotta, och gotta sig i hans hjärna!! Man får ju verkligen hoppas han e sjuk på riktigt, annars e han ju verkligen otäck på riktigt!!

Trött..

Skulle helst av allt nu vilja att få komma hem, klappa lite på min bil och på mina djur och sen gå å sova middag en stund. Det hade varit mysigt. Och sen vakna upp, packa in hunden i bilen och dra iväg och tanka min fin pärla för att sedan köra en RAGGARSVÄNG runt på byn och gasa lite med min machine! :D Mullrar dödsskönt! Kanske man ska bli raggare på heltid???!! :D haha! det var tider det!!
Min familj...

Kanske borde nämnt att det nog finns en liten plats till i min familj för 1 person... <3

Min familj

Nu är det bara 1 hund och 1 transport som fattas, sen är min familj komplett igen <3

Min Dodge och jag :D

ÅÅH, ja vill hem till min biiil!! Ja vill fixa och dona lite mä den. Ska sätta min låda på flaket , fixa avgasröret , tvätta den och greja lite :D Åh så måste ju Arraz få provåka den lite :D

Nu e den min :-)

bild003 (MMS)

Nu e den min :-)


God Morgon

Är på jobbet, kom AAALLLDELES för tidigt hit :( Men ja kom iaf hit för egen maskin idag. Duktigt trött då ja knappt sovit 3 timmar.

Det nattliga besöket har kommit och åkt! O...

Det nattliga besöket har kommit och åkt! Och därmed är jag dodge ägare! Vicken jäkla bil, var ute o gasade, å jävlar vad den går! I den motorn är det krut i! Och jävlar va lätt på gasen man måste va! Ja kommer nog ligga i diket 30 gånger om i vinter!! :-P den e inte vacker men dögrym!!


Klar i stallet nu, känner mig halvt begrav...

Klar i stallet nu, känner mig halvt begravd i jord och lera efter att ha ryktat 2 st fyrbenta lortgrisar! :-) my little ponnies!


Bästa johnny och nisse ordnade så jag kom ...

Bästa johnny och nisse ordnade så jag kom hem igen! Stort tack till dom! Nu ska ja strax gå ut och mocka och fixa stallet, förbereda fodringen för imorn och sköta o natta hästarna, och arraz ska rastas. Sen får vi se om ja får nattligt besök..


Fan ta folket!

Fan ta folket om jag blivit iväglurad hemifrån och jag inte får skjuss tillbaka!! då kommer ja ju inte hem!! Nu e kl strax 17:00 och jag slutar om 1 timme!! Och fortfarande har ingen hört av sig om hur jag ska kunna komma hem igen?!! Vad stressad jag blir!! :((

Känner irritation

Jag är irriterad!

Planering av Ropingtävling i Augusti!!! :O

Läste på facebook att man börjat planera en ropingtävling i Östergötland!! Fy tusan va kul! Å jag har lovat att delta om dom skulle fixa en tävling, å nu har dom redan börjat planera för 1!! :D LÄSKIGT!!

sÅ NU FÅR DET VERKLIGEN BLI HÅRDTRÄNING FÖR Shacken och mig!! Hoppas Lindissi och Chris hjälper mig med träning nu, annars går det hela nog på lunch!!

Skitkul! Men Läskigt! E ju livrädd för att tävla!! :D


Kaos Morgon!!

Redan knäckt, skulle bergis inte gått upp idag...


4 stora jävla granjävlar ligger över min g...

4 stora jävla granjävlar ligger över min grusväg! Enda vägen ut mot civilisationen och enda vägen till jobbet! Så d e bara att vända. Ställa bilen. Nu är johnny på väg hit för att hämta mig. Hej hopp!


Vart tog vägen vägen!?

bild001 (MMS)

Vart tog vägen vägen!?


Fy fan! Jag ska bojkotta bostäder utan kam...

Fy fan! Jag ska bojkotta bostäder utan kaminer, vedspisar och dylikt. Man fryser ju ihjäl när det blir strömavbrott!! Fy fan, vaknade och frös som fan! 14 grader när ja vaknade nu! Jävla iskallt! Å kallare har d nog varit. Usch!!


Mina 2 sängkamrater :-) arras e trøtt och ...

bild001 (MMS)

Mina 2 sängkamrater :-) arras e trøtt och gitarren behøver stæmmas! ...och jag behøver øva!! :-O god natt


Så, nu var ridningen gjord oxå i stormblås...

Så, nu var ridningen gjord oxå i stormblåsten och spöregn.. Mmm va kul...å va vi var på humör...not! Shakira sur som en citron. Well, man kan inte va på topphumör jämt.. ;-)


Har fixat allt för kvällen. Nu sja jag lag...

bild000 (MMS)

Har fixat allt för kvällen. Nu sja jag laga mat och matlådor. Till det tar ja mig en budweiser och dave edmunds ljuder ut ur högtalarna. Trevlig söndagskväll på er!


Stugan

bild011 (MMS)

Stugan


Stugan

bild010 (MMS)

Stugan


Stugan

bild008 (MMS)

Stugan


Stugan

bild007 (MMS)

Stugan


Stugan

bild005 (MMS)

Stugan


Arraz flåsig efter träningen.

bild002 (MMS)

Arraz flåsig efter träningen.


Jävlar va d blåser på höloftet idag! Har p...

Jävlar va d blåser på höloftet idag! Har precis varit ute och kört arraz ca 6 km, så nu e han trött ett tag. Känns gött! Jag sitter och funderar hur fan ja ska lösa flytten. Ja behöver pengar till 3 hyror om ja ska kunna flytta nu. Skulle va perfekt om ja kom iväg till nästa helg, då ja e ledig 4 dar på rad då. Hmm..måste fundera ut nåt. Vad ska man hitta på resten av dan da?


Arraz och jag degar i soffan med en påse c...

Arraz och jag degar i soffan med en påse chips och staropranen. Gott, men ja e så trött att ja knappt orkar tugga. Jag är glad att jag beslutade att mocka och göra stallet klart i morse. Jag är mig själv evigt tacksam för det! :-) ska trax ta in djuren, sen blir d nog fan sängen. Usch! Vart har cowboy-sara tagit vägen?! Ja har blivit den tröttaste, tråkigaste eremiten ni nånsin träffat!! :-O det måste rättas till!! Rädda cowboy-sara död eller levande!!! :-)


Sitter och dricker mitt morgonkaffe i vanl...

Sitter och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning, hästarna är utsläppta. Ska iväg och vakta köpcentrum i linköping idag, så kl 9 måste ja va ombytt o klar. Funderar på om ja ska hälla i mig kaffet å gå ut o mocka och göra stallet klart, så slipper ja göra d ikväll, så har ja bara ridningen kvar till dess. Kan va skönt! Ha en trevlig helg ni där ute som e lediga !


Det märks verkligen att jag bor på höskull...

Det märks verkligen att jag bor på höskullen. Det finns både hö och ensilage i badrummet, i sängen och innanför bhn..! :-D well, sånt e countrylivet! B-) haha! Idag var jag och han och julpyntade i stugan, men d e så mycket fönster där så ja va tvungen att inhandla mer julstakar, så d blev inte så mycket pyntat idag. Men mysigt hade vi, ja hade med mig kaffe och lussibullar och han eldade i vedspisen. Varmt o mysigt blev d och arraz sprang glatt omkring och undersökte sitt nya hem. Han va glad!! Och han verkade gilla han. :-) så d e bra! På vägen hem handlade jag 3 julstakar och 1 julbock :-) trevlig dag. Och fick allt gjort, ridit och kört arraz 1 mil. Nu ska hästarna nattas! Tjao!


God morgon bloggen :-) idag är ja glad. De...

God morgon bloggen :-) idag är ja glad. Det glada började igår kväll när telefonen ringde när jag stod och mockade, sekunderna innan rann tårar för jack. Men ja blev lite gladare av tel samtalet! Hur som helst, dagens schema: 1. Promenad 2. Mocka skit 3. Rida 4. Köra arraz 5. Packa 6. Åka till stugan och julpynta och greja lite. Han.. kommer dit oxå :-) mysigt!


Yes yes yes!!! Yeeah!

Yes yes yes!!! Yeeah!


Nu sitter vi här, arraz och jag i soffan d...

Nu sitter vi här, arraz och jag i soffan dricker en norrlands guld och lyssnar på willy nelson..och vi saknar jack.. Vi saknar han så hemskt hemskt mycket!! Jag kan inte, vill inte , förstår inte att d är så att jag aldrig nånsin kommer få krama om han, busa me han, se och höra han!! Å vad ja ångrar mitt beslut idag!! Hur ska jag komma över jack?!? Det går inte! Han var ju min alldeles egna jackeponk!!! :-( å ja älskar ju han!!


Hemgång!

vi höres ;)

Julkänslor

Idag har lite julkänslor smygit sig på mig,, tänk att få mysa framför brasan i min nya lilla stuga, knäcka lite nötter och dricka en liten mugg med glögg, och känna brasans värme, och kanske singlar det ner några vackra fina kristallliknande snöflinger ute  som sakta täcker gräsets strån.

Och hundarna ligger tätt intill och myser i soffan.. det vore riktigt mysigt det.
Är ledig imorgon så jag kanske åker till min lilla stuga och julpyntar lite då :) Sätta upp lite gardiner, julstjärnor och julstakar, det kommer bli såå fint!! :) Då ska Arras få bekanta sig lite med sitt nya hem oxå.
Synd att inte jack kunde få se sitt nya hem, ja e säker på att han skulle trivas där. Men å andra sidan tyckte han INTE om att flytta, så det slapp han iaf, och det tror ja han e gla för.


1 vecka sedan min älskade Jack lämnade mig

Nu har det gått 1 vecka sedan jag tog bort min älskade vän Jack, det var den svåraste dagen i mitt liv, och dagarna efter den dagen har varit kolsvarta, det enda jag tänkt på är hur jag ska ta livet av mig, ville inte leva utan Jack. Han var min vän, min trygghet och hela mitt liv hade ja byggt efter Jack, så att han skulle få bästa möjliga liv som jag hade möjlighet att ge han.
Jag kommer nog aldrig mer få en sån tillgiven vän som Jack var. Jag älskar han över allt annat och jag kommer aldrig NÅGONSIN glömma min fina stora Jack med sin yviga långa svans och med sina våffel krulliga öron. Min alldeles egna kära JACKEPONK <3 <3 <3Min älskade Jack, jag kommer aldrig glömma dig. R.I.P. <3


Det här känner jag för.. ;)


God morgon. Hade ja bott i boxholm nu hade...

God morgon. Hade ja bott i boxholm nu hade ja inte behövt gå upp förens om en kvart! En hel timma längre hade ja fått sova! Längtar efter att få bo där! Måste dit och julpynta snart! Mysigt! Nu måste ja rusa om ja ska komma i tid till jobbet!


Ikväll har arras fått mocka skit med mig o...

bild001 (MMS)

Ikväll har arras fått mocka skit med mig och så har vi vart ute och dragit i kolsvarta skogen. Har kommit på mig själv att ja blivit mörkrädd efter att jack e borta. D va ja aldrig innan för jack lät så mycket jämt, skällde o pratade och rusade omkring och drog upp røtter i skogen och letade pinnar. Så han hade troligtvis varnat skogens alla vilda djur att vi var på g redan :-) natti natt bloggen


Så här ligger arraz och "sover" hela tiden...

bild000 (MMS)

Så här ligger arraz och "sover" hela tiden! :-(


Fy fan va trött ja e,! Stressad och ledsen...

Fy fan va trött ja e,! Stressad och ledsen. Arras ylade när ja kom hem, han har fortf inte ätit och han verkar välldigt nedstämd. Usch jag får magsår av allt! :-(


Jack & Arraz <3


Im that fucking bitch ;)

 

Bilhandlar jävlar, sånna som köpte Kian tex kan få mig att bli en riktig bitch har jag fått erfara, annars är jag nog ganska lugn och timid.. ;D

Alldeles riktigt


Synden straffar sig själv..

Minns ni att jag hittat en Dodge Dakota pickis, och att den skulle levereras till  mig i fredags??
Den kom aldrig.. varken i fredags, lördags el söndags...
På fredag efm ringde jag säljaren för bilen och undrade vart han var, då hade tydligen bränslepumpen pajat på den, men han skulle fixa den och komma till mig på lördagen ist..
Kl 14.00 på lördag ringde jag återigen och undrade vart han var.. då sa han bara att Dodgen var klar nu och han skulle åka med den upp till mig på söndag morgon, han skulle starta kl 05.00 och vara hemma hos mig kl 10.00.
Strax innan 10 hör han av sig och frågar efter min adress så han kunde knappa in på gps. Å tiden gick...han skulle stanna och äta, ursäktade förseningen, sen blev kollegan magsjuk och dom var tvungna att stanna ofta och skita..han ursäktde förseningen...kl gick och i flera timmar var dom tydligen i "utsidan av Jönköping" hmmm..... Sen när kl var vid 13.00 smsade jag och undrade var dom höll hus, mamma och jag satt vid det laget i Mjölby och väntade, men vi fick inge svar, och ingen svarade när jag ringde. Plötsligt var det bara heelt tyst från deras håll..och det kom aldrig nån Dodge och ingen hörde av sig. På väg hem sen igen hörde vi att det vart en seriekrock på e4an i skåne...vi sa till varann "tänk om dom var med i den?????
Hur som helst ingen hörde av sig dom följande dagarna, men idag var ja så nyfiken att jag inte kunde hålla mig så jag smsade han,, fick inge svar ifrån han men från ett annat nr . " Tommy är på sjukhus, han var med om en krock isöndags" Jag frågade om det var seriekrocken i skåne .. "ja"
Så där fick han att han dummat sig och ljugit 1000 lögner under 1 helg! "SYNDEN STRAFFAR SIG SJÄLV"

hur som helst fick ja sen reda på av samma person som svarat på mitt sms att Tommy hade kört följebilen, alltså inte Dodgen... Så dodgen var fortfarande hel!!  :D Så om ja fortf var intr av den skulle han försöka lösa det så jag får köpa den trots ALLT..!! :)

Jag vet inte???

En ny tjej här på jobbet frågade mig idag lite om mina djur och hur ja bodde osv. Hon frågade om jag hade fler djur än Arraz, så jag sa att jag hade hästar oxå, och hon undrade om jag var sambo eller om jag bodde ensam. Jag sa ensam. Då undrade hon HUR jag klarade av att jobba heltid och ta hand om allt där hemma..

Jag sa.. jag vet inte? Men  det går, det måste gå.

Ibland när jag tänker efter för noga, undrar jag oxå hur jag hinner med allt...  som förra månaden och även denna jobbar jag 200 timmar, sen när man kommer hem vid 19-19-30 ska hästar motioneras och skötas, hundarna...hunden ska ha sin motion och skötsel, sen är det ju allt omkring, matlagning städning, fodringar , laga hagar m.m. Och så upp igen 03.30...

Kanske tur att jag är ensamstående...för jag skulle ändå inte hinna med att vara sambo med nån.


Ajja

Kanske blir det bättre när vi får hem Arraz syster Ajja, då måste jag ju rycka upp mig, för då blir det nog full fart igen, och jag ska försöka göra allt för att hon ska trivas hos oss.

Min nya snälla hyresvärd har tom fixat en riktig isolerad hundkoja till hundarna! Kanon bra! Och stor är den, med plats för 2-4 hundar.

Men Ajja kommer inte förens vi kommit på plats på nya stället, så hon slipper va med  i vår flytt.Ajja är hon den brunaktiga till vänster (närmast)


Laxpudding med skirat smör

jättegod laxpudding åt jag till lunch, nu e jag PROPPMÄTT, men det var det värt. urgott!


Rycka upp mig, kanske..

Jag ska försöka rycka upp mig, och jag gör det ibland, men det är svårt, kanske blir det bättre när vi flyttat.. fast som jag känner har jag inte ens lust att flytta längre, fast jag vill inte heller bo kvar.

Jag känner mig en aning vilsen och har liksom ingenting att se fram emot. Jag känner mig folkskygg, skulle bara vilja stänga in mig nånstans. Men det går ju inte..

Önskar någonting roligt kunde hända så man fick lite ljusare tankar.


Min fina Jack


Jack!!

Älskar dig min fina Jack, saknar dig så det gör ont, gjorde jag rätt beslut?


Ångest. Vill inte behöva lämna min arraz s...

Ångest. Vill inte behöva lämna min arraz själv! Men jag måste! Stackars, stackars arraz :-(


Hej bloggen. Ligger i sängen å dricker te,...

Hej bloggen. Ligger i sängen å dricker te, har precis tagit ett bad. Var så frusen, d e nollan ute nu och dimman e så låg och tät att den nuddar marken. Undrar när snön kommer.. Ja pratade med han..idag, har varken velat prata me han el nån annan sen jack dog. Fast jag igentligen ville prata me han..? Varför e jag så krånglig jämt för? Ja tycker ju om att prata me han, han gör mig glad, men ändå har ja inte gjort d, även fast ja vet att han om nån skulle kunna trösta mig. Ja förstår mig inte på mig själv. Imorgon ska jag jobba igen.. Stackars folk som träffar mig imon.. Jag är allt annat än glad och trevlig. God natt


Och så här gla..

bild010 (MMS)

Och så här gla..


Så här glad e ja nu för tiden.

bild014 (MMS)

Så här glad e ja nu för tiden.


Arraz har just nu ett stort bekymmer om va...

Arraz har just nu ett stort bekymmer om vart han ska gömma sitt ben.. Igår gömde han det i soffan, han begravde det väl mellan sitsen och ryggdelen på soffan, petade ner benet i springan, sen la han över kossefilten och över den en kudde! :-) gullig han e, idag har han gömt benet bakom sängen vid väggen, och nu letar han ett nytt gömställe bakom sofforna. Så här har han aldrig gjort förut.


Packar.

Packar.


Ensam hane söker ny vän

bild002 (MMS)

Ensam hane söker ny vän


Sitter i soffan under min sköna kossefilt,...

bild000 (MMS)

Sitter i soffan under min sköna kossefilt, har precis bakat en sockerkaka. Så nu blir det kaffe och nygräddad sockerkaka.


Hej... Har precis varit ute på en tur med ...

Hej... Har precis varit ute på en tur med shakira och arraz. D gick bra, men ja frös så om fötterna, bootsen var blöta och kalla efter att jag champonerat och tvättat shakiras svans. Men svansen vart välldans vit och vacker. Jag är välldigt bekymrad över arraz han fortsätter matvägra, trots att jag blandar i både korvar och leverpastej. :-( och imorgon börjar jag jobba igen..har 7 pass på raken...är så orolig och ledsen för arraz över att han ska sitta ensam i hundgården. Han har fått vara där kortare stunder, men han sätter sig bara i ena hörnet och gråter. Det ser så otroligt sorgligt ut. :-( önskar allt vore annorlunda....


Shakira

bild013 (MMS)

Shakira


Helene du pre

bild002 (MMS)

Helene du pre


Arraz

bild011 (MMS)

Arraz


Usch..ja vill inte leva utan jack. Ingenti...

Usch..ja vill inte leva utan jack. Ingenting är kul längre. Allt känns jobbigt. Och jag känner mig halv.


Ååh vad jag vill ha tillbaka jack! Varken ...

Ååh vad jag vill ha tillbaka jack! Varken jag el arraz har någon livslust kvar. Vi saknar våran jack så d gör ont ;-(


Arras tuggar på benebene

bild008 (MMS)

Arras tuggar på benebene


På väg hem från norrköping, har handlat sa...

På väg hem från norrköping, har handlat saker åt ledsna arras. Bla massa stora rökta märgben. Och andra bra å ha saker till hanen. Hoppas han blir glad snart igen..


Hemma igen, hästarna är utsläppta. Jag och...

Hemma igen, hästarna är utsläppta. Jag och arras har burrat ner oss i sängen med en kopp kaffe. Men nåt saknas...jack. Så jobbigt att vara hemma. Vill härifrån nu!! :-(


Tack för era fina kommentarer

Är nu hemma hos mamma, hon knackade plötsligt på dörren igår kväll där ja o Arras satt o grät i soffan.. gissa om vi blev glada för hennes sällskap,, inte kul att vara ensam när man är så ledsen, hon sov över hos mig och idag tittade vi på mitt nya hus, sen åkte vi till Sthlm, sover här inatt innan ja far hem imorgon igen. Tack bästa mamma, du räddade mig och Arras <3


Vi saknar jack

bild006 (MMS)

Vi saknar jack


Killar magen

bild007 (MMS)

Killar magen


På dom här 3 senaste dagarna har jag hunni...

På dom här 3 senaste dagarna har jag hunnit bli rasist både mot turkar och skåningar! Jag är så frukansvärt ledsen och arg.


Arras brevid shakira. Gick rätt bra idag.

bild004 (MMS)

Arras brevid shakira. Gick rätt bra idag.


Från ridturen idag med shakira och arras. ...

bild002 (MMS)

Från ridturen idag med shakira och arras. Vi tittar ut över jacks badsjö. Han slängde sig jämt ut i den varje gång vi gick åt det hållet. Han sprang i förväg och man kunde höra när han plaskade i sjön rent förtjust. Han älskade att bada..


Äntligen äter arraz igen. Han har inte vel...

bild005 (MMS)

Äntligen äter arraz igen. Han har inte velat äta nåt sen hans vän försvann. Så idag efter att ha försökt mata han utan framgång så tänkte jag att motion kanske tvingaq han till att äta pga hunger. Så idag fick arras följa med shakira och mig på ritt och nu har vi precis vart ute o kört. Arras drog välldigt bra, ca 5 km. Så nu ville han äntligen äta igen.


Jag kan säga att det är inte nådigt att gö...

bild001 (MMS)

Jag kan säga att det är inte nådigt att göra bilaffärer med cowboy-sara samma dag som jag ska ta bort min vän! Förutom att jag skulle ta bort jack så var dom försenade så pass mycket att jag fick skjuta på veterinärstiden 1 timma! Och d första turkarna gör är att pruta ner bilen till 17 tusen.. Det skulle dom inte gjort. Jag vart förbannad på dom och skrek: antingen köper ni biljäveln för 20 tusen kr annars kan ni dra åt helvete nu! Och bestäm er nu annars drar jag nu!... Det visade sig att det var effektivt. Dom plockade fort fram 20 lappar , dom såg lite paffa ut.. Affären var över på 2 min och dom fick inte ens provköra. :-)


Jacks godisboll låg ensam kvar ute i det v...

bild000 (MMS)

Jacks godisboll låg ensam kvar ute i det vissnande gräset. Jag tog in den. Det är inte förens idag jag förstår hur det är att vara ensam på riktigt. Under dom åren jack funnits hos mig, var jag aldrig ensam. Från den dagen i slutet på sommaren då jag bodde i smara med lulle och leffeponk, då jag hämtade hem en mörk lurvig liten krabat, som gömde sig mellan mina ben när han fick hälsa på sin nya hundkompis första gången, sen den dagen ända till nu har jack kommit och blivit min enda kärleksfulla och trogna vän. Och även fast våra liv varit jobbiga ibland så har jack och jag alltid haft varandra. Ingen annan varelse kan ersätta min jack. Älskar dig min fina jackeponk. R. I. P


17e november.

bild012 (MMS)

17e november.


Nu är jack borta. Kvar är bara jag och arr...

Nu är jack borta. Kvar är bara jag och arraz på väg hem i bilen.


Vovvarna tsm sista dagen.

bild010 (MMS)

Vovvarna tsm sista dagen.


Idag kl 14.45. ;-(

Idag kl 14.45. ;-(


Ville mest berätta att nu är det bestämt a...

Ville mest berätta att nu är det bestämt att jag flyttar, har talat med husbonden i boxholm. Och om allt vill sig väl flyttar jag redan in till jul! :-) ska bli skönt att byta by och byta skog! God natt sverige, nu ska vovvarna å jag sova. Nattinatt, Sovisovi, love ya!


Norsholm Djursjukhus

En hel dags jobbig väntan på att få en tid för avlivning...ja blir förbannad!! Om och när man väl bestämt sig för detta svåra beslut så blir man behandlad så??? Man vill ju gärna att det ska gå fort från det att man bestämt sig!! Nu har personalen på Norsholms Djursjukhus bett att få återkomma typ 3-4 gånger, och varje gång så har dom inte tid??? Hur tror dom att det känns för mig att sitta som en fiolsträng och må asdåligt för att ja inte vet NÅGONTING?!! En tid måste man ju iaf kunna bestämma???  Så nu har jag bestämt att jag skiter i det stället, har fått tips om en jättebra veterinär utanför Mjölby istället, ska ringa dit imorgon, dom hade stängt idag.
Så min fina jackeponk får leva 1 natt till iaf..


Min fina fina Jackeponk, älskar dig!!


I väntan...

Usch, sitter på helspänd, fryser och svettas om vart annat, och väntar....och väntar..veterinärerna har mycket att göra och har bett om att få återkomma om tid i eftermiddag..
Det här känns helt sjukt!! Det är psykisk tortyr!! Jag är totalt knäckt. Jag orkar inte. Jag vill inte.

Punkt för punkt

*Sadeln är levererad till Haakon i Norge, han är en ropingryttare, äntligen var den affären gjord, tar sin lilla tid att få sadlar sålda.
*Kian ligger ute på blocket och telefonsamtal och mail strömmar in, så där verkar det inte vara några problem att få den såld.
*På fredag ev (99% troligt) levereras min nya bil. En Dodge -90 med dubbelhytt plats för 5 pers och flak och med ett nytt rejält avgassystem med dubbla 2,5 tums slutrör på så att det mullrar fint!!
*Idag (98% troligt) kommer jag att säga upp min höskulle. Vill inte bo kvar där, speciellt nu när Jack tas bort, blir för mycket minnen och det känns som en bra start för ett nytt liv nån annanstans.
*Som sagt, idag ev tas Jack min kära vän och livskamrat , som följt mig genom glada och sorgsna och svåra tider, bort, om dom har tid ledig idag på Norsholm.
*Ska idag oxå försöka få tag på Mikael i Boxholm för att se att det är grönt att jag får hyra hans hus.

 soluppgång, en ny dag nalkas.


Knuten i magen är stor och den bara växer....

Knuten i magen är stor och den bara växer. Idag tror jag att jag kommer röra till så saker och ting förhoppningsvis börjar röra på sig. Men ångesten för det ja ska göra är stor, så är sorgen med.


Jag berättade før jack att jag lovar honom...

bild001 (MMS)

Jag berättade før jack att jag lovar honom att jag ska göra så han få det lugnt och skönt och när han vaknar igen så har han inte ont någonstans och han kan springa runt å jaga rådjur och harar. Å så sa ja att matte kommer att komma snart.


Tack snälla du..

Nu är det jobbigt..jag är på bristningsgränsen..det är så jobbigt och jag är så rädd och jag är så ledsen. Önskar det fanns en annan lösning. Jag vet inte ens om jag kommer klara detta.

Känns som om jag har lust att skita i allt jag känner mig så arg och ledsen och allt känns så värdelöst, som om allt kvittar.

Jag vill bara få detta gjort , få det ur världen, sen vet jag inte mer, ja e inte intresserad av nån forts av nåt just nu.

Tack snälla du , du vet vem du är.. för hjälpen idag, det betyder  mer än massor för mig, skulle inte palla med att beställa tid när ja sitter fast här på jobbet. tack så jättemycket.

 solnedgång

 


Bilhandlar- jävlar och Däcksparkare

Nu ligger Kian ute på BLOCKET har redan ringt en massa idioter.

mmm...


Idag ska jag påbörja 1a punkten på min lista.


Listan....

Jag har lovat en person att skriva en lista om saker som skall göras och pricka av dom en i taget. Bäst jag gör det, annars får jag väll någon annan avancerande BAKläxa! ;)

Jag ska fundera lite på den, men vet inte om jag tänker publicera den här..kanske blir en aningen för privat...??? HMMM... ja e nog redan en aningen lite väl öppen här :)
well,,, vad gör väll det??? Det är ju sån jag är! Åh jag är OFÖRÄNDLIG!! ;)


JOBBA BÖR MAN , ANNARS DÖR MAN

Är på jobbet och känner mig jäkligt illa till mods... ja vet inte vad jag har att vänta mig varje gång jag kommer hem... vet ju inte alls vad Jack har hittat på från gång till gång, igår när jag kom hem hade han lärt sig öppna dörren in till hundgården med handtaget!!! Då slipper han ju tom hoppa över för att komma ut, men d är inte bättre det för då hade jag plötsligt 2 hundar som var lösa, som tur var hade ja stängt den yttre dörren så dom kom inte ut helt, men istället hade arras röjt i hela rummet där,, har massor av flyttkartonger där som han hade bitit sönder med hela dess innehåll, bla alla julsaker.... Känns hopplöst!! Vad ska jag göra??!!

När jag fick min lönespec förstod jag varför allt går på lunch!! Jag måste verkligen göra en förändring på nåt vis, men hur ska den förändringen se ut????? Jobba bör man...annars dör man, men man bör jobba lagom, måste finnas tid över annars är det ju ändå ingen ide att jobba för då har man inget liv kvar???!!
Jag måste hitta en bra balansgång  mellan jobb, lön, tider, fritider osv.

Det HAR gått förr så det SKA gå nu!! ENSAM ÄR STARK!!


Rejält hungrig nu!!

Börjar ångra lite att jag bara ska äta lite sallad idag, e ju stört hungrig!! :O


Pissnödig!!


På jobbet

Älskar att åka till mitt arbete vissa dar! wounder why?? :D  Ja blir såå glad!!

Igår kväll tog jag hundarna på cyckeltur igen, men så blev ja så less på arras dragande i kopplet att jag ledsnade, cycklade hem igen, och hämtade selen, så jag kopplade han till cyckeln och satte mig till rätta och med fötterna lite lätt på bromsen, sen fick arras dra, och som han drog!! Så duktig han är! Och plötsligt börjar han lyssna igen oxå?!! Han gillar verkligen att dra, han är född till det, och det märks!!

Efter cyckelturen tog jag mig 1 timma på banan med Shacken, gick välldans bra tycker jag. Vi tränade på lite eftergifter, samlingar och böjningar.

hörs snart igen, när mitt huvud är påfyllt med mer skit! :D


God morgon bloggen. I brist på annat blir ...

bild010 (MMS)

God morgon bloggen. I brist på annat blir det en kopp te idag. Det funkar. Jag vaknade kl 03.00 idag.. Så idag blir d en låång dag. Vovvarna ligger och snarkar i sängen fortfarande.


Huset från ena sidan.

bild008 (MMS)

Huset från ena sidan.


Førutom att jag hämtat och sen lämnat sade...

bild006 (MMS)

Førutom att jag hämtat och sen lämnat sadeln och träffat lindissie och chris i vadstena så var ja förbi huset i boxholm i hopp att mikael, hyresvärden var hemma, men d va han inte. Men ja passade på att ta några foton på huset.


Jahaa.. Nu har jag varit vilse i østergötl...

Jahaa.. Nu har jag varit vilse i østergötland sen kl 11. Gpsen kan man ju sätta sig å rännskita på! Oduglig. Nu e ja äntligen hemma! Efter 30 mil.


På väg genom östergötland, arg och førbann...

På väg genom östergötland, arg och førbannad och irriterad på nonchalanta människor!! Och på baljävlarna som e mögliga å som ja fått slita som ett djur med på morgonen! Och huvudet värker! Ja, d kunde vara bättre!!


Surplar sparrissoppa. Har mått välldigt il...

Surplar sparrissoppa. Har mått välldigt illa idag. Har inte fått något gjort alls. Nu har jag bara 1 dag på mig att ordna med sadeln. Sen är jag upptagen resten av veckan. Ska jobba 6 dar utav 7.. Lite stressigt..


Har vilat en stund, mår fruktansvärt illa ...

Har vilat en stund, mår fruktansvärt illa nu igen! Ja som trodde d gick åt rätt håll! Men tydligen inte! :-(


Idag fixade jag ihop en god frukost, nybak...

bild004 (MMS)

Idag fixade jag ihop en god frukost, nybakade scones och en kopp kaffe. Mår lite bättre idag och ska ut på en tur idag. Först till linköping och hämta min sadel, sen till vadstena och lämna den till chris och lindies och sen ev till boxholm för att diskutera den nya hundgården som ska byggas vid mitt nya ställe ja ev ska flytta till! Japp han hörde av sig idag! Yippie!


Ja säger bara en sak! Fika med dopp! Det ä...

Ja säger bara en sak! Fika med dopp! Det är grejer det!!


Ligger i badet med ett glas vin och med kn...

Ligger i badet med ett glas vin och med knullrufs i håret och känner mig mer avslappnad än på länge! Wounder why...? B-) tack älskling, nu känner ja mig nästan frisk igen!! Tänk vad en ... Kan göra underverk!! ;-)


Jack ligger i passagerar sätet och vilar h...

bild002 (MMS)

Jack ligger i passagerar sätet och vilar huvudet i mitt knä obh arras ligger på golvet nedanför jack


Vi får plats i pickis hytten!

bild000 (MMS)

Vi får plats i pickis hytten!


Klockan är 7.05, jag har varit ute me dogg...

Klockan är 7.05, jag har varit ute me doggs och hästar, så morgonbestyren är klart. Jag mår fortf. Dåligt :-x trist! Sitter i fotöljen och dricker kaffe och lyssnar till beethoven!?! Hmm..undra va som hänt, men idag tycker ja d passar med klassiskt?! :-) ha en trevlig fredag och forts trevlig helg.


Och arras vill helst ligga påen, så att ja...

bild000 (MMS)

Och arras vill helst ligga påen, så att ja verkligen inte somnar...


SMS-inlägg

bild000 (MMS)


Nice gäng i sängen man har, hundarna tar g...

bild002 (MMS)

Nice gäng i sängen man har, hundarna tar gärna med sig alla sina märg ben upp i sängen..


Snart hemma, då ska ja lägga mig raklång o...

Snart hemma, då ska ja lägga mig raklång och stirra upp i taket. Är alldeles yr och matt, orkar knappt växla bilen. Och var precis ner i diket och vände!! Shit! God natt gott folk.


Mår skit, drar hem

dålig, vi hörs

Vilka är mina bloggläsare...???

Undrar vilka d är som är inne på min blogg och läser....


Snart jul! :O


Gammeldags Jul..

Jag börjar få julkänslor redan! Längtar till att få hugga mig en julgran, det gör jag varje år, föra året fick jag hjälp att hugga en gran av min dåvarande hyresvärd, Robban, kommer ihåg det för han va jävligt bakis eller neeej...han var nog fortfarande full, och vi hade brottnings match i snön.. Fick hugga en gran på hans tomt. Saknar dig Robban! Robban är en jääkligt skön människa, lite speciell, älskar musar..och dricka ;), men han e en grymt fin människa, rak och ärlig. Man blir glad i hans sällskap, tror faktiskt att jag aldrig sett han tjurig nån gång!
Well,, ja sitter och fantiserar hur fint jag kan göra i den där stugan, ja skulle kunna få det att se ut som en riktigt fin gammeldags jul , å tänk va mysigt att göra iordning all julmaten över vedspisen, va då KULT!!

 hahaha!
(onkel kånkel e oxå kult i min familj) hehe ;)


Åh hej åh hå...ja har kravlat mig upp ännu...

Åh hej åh hå...ja har kravlat mig upp ännu en dag, mår dock inte bra.. Men ja har inte råd att va hemma..livet är hårt mot dom hårda! ;-) en sån här dag önskar man att man var hemmafru el nåt. Kunde gått hemma i stugan och elda i vedspisen, koka kaffe och baka lussikatter, Koka en köttgryta på vedspisen och mjölka korna i lagårn ! Hade ju vart helt ok..ett tag. :-) sara bondmora! Mm...kan passa mig...men när d är raggarfest kastar ja förklädet och drar på mig bootsen och tar dunken å går!! Haha! :-) va ja flummar! Tror bestämt ja har feber idag oxå!!


turk på burk

Undrar om jag måste ringa chefen och sjukskriva mig, mår som en sork. Sitter här som i en liten bubbla, och ögonen följer inte med huvudet längre och kroppen känns som bly. Men ja vill INTE va sjuk, det passar sig inte just nu,, ska försöka vänta ut d hela en stund till så får ja se hur jag mår då. Förresten så har jag troligtvis hittat en köpare till min ropingsadel, han bor i Oslo, så ska frakta den dit. ÄNTLIGEN!


:((

Började må lite dåligt för en stund sen, och nu mår jag jätteilla!! känns som om jag ska spy när som helst, är helt darrig och yr!! :(( FAAN FAAN FAAN


Lill Lördag

Äntligen tillbaks i Mjölby på min vanliga arbetsplats! Skönt!! Som man brukar säga: Man saknar inte kon förens båset är tomt. Och det stämmer så jäkla bra!  För övrigt är jag vid gott mod idag,,,än så länge ;)


Ett glas vin och ett varmt bad va gött eft...

bild003 (MMS)

Ett glas vin och ett varmt bad va gött efter en dag rännandes med post trappa upp och trappa ner, och sen ett ridpass på det och sen ett cykelpass på det med doggsen. Nu vill ja sova! Imorgon blir d mjölby all day long! God natt alla!


Sitter i fotöljen på kontoret, skit trött,...

Sitter i fotöljen på kontoret, skit trött, har precis ätit. Blev skittrött efter maten. Resten av veckan blir det att jobba på gamla hederliga jobbet i mjölby. Önskar ja kunde få en heltid där, speciellt om ja ska flytta åt d hållet. Vi får se vad som händer.


Tisdag. Värsta dagen på hela veckan. Men k...

Tisdag. Värsta dagen på hela veckan. Men känns bra än så länge. På väg till jobbet nu. Ska försöka få tag på bonden med huset idag, måste fråga lite saker innan ja bestämmer mig för att flytta. Saknar min hemlige porrkung , han e bara för skön!! Pok till dig!


Hej hej, har precis lagat och käkat lite s...

Hej hej, har precis lagat och käkat lite spagetti och köttfärssås, kom hem för ca 1tim sen. Har gått hyffsat bra idag tycker jag. Känns inte helt omöjligt att klara den bilen trots att ja inte hittar så bra än i linköping. Ska ut och cykla med arras snart och sen fixa stall och hästar. Jack tog en egen jakttur i skogen..så för hans del får d räcka. Sen blir d ett skönt bad och sängen till sist. Trevlig kväll.


Äntligen måndag morgon! ;-) idag ska jag h...

Äntligen måndag morgon! ;-) idag ska jag ha ett läropass på att köra post runt om i linköping, en väktare är verkligen en alltiallo.! Nu sitter jag och arras och trängs i fotöljen och jack har kurat ihop sig i soffan, tror arras är min lilla knähund! Sötgötar! Måste byta ut soffan å fotöljen om ja ska flytta, d huset har mycket mer plats så dom blir för små därinne. Jäklar va mysigt d huset var!! Tom mitt ...sällskap tyckte d! Mmm han e välkommen dit han me.. B-)


Kom hit å sov me mig! Ja saknar dig!

Kom hit å sov me mig! Ja saknar dig!


Åh huuur fint tror ni inte d lilla huset v...

Åh huuur fint tror ni inte d lilla huset var?!! Såå himla fint, ja blev blixt kär på en gång!! D är ett litet rött gammalt torp. Ni vet ett sådant med lågt i tak, trägolv och vedspis och kakelugnar. Och med lågt suttna fönster indelat i 6 små rutor. 1 liten farstu å 1 köksingång. Ett fint sovrum med utsikt mot hagen och ett stora rum och ett kök med vedspis och 1 toalett med dusch. Såå gulligt! Å vet ni vad! Han hyresværden är bonde och har kor på gårn!! Hajja va shakira kommer bli lycklig när hon ser dom!!! Stallet finns i lagårn å d delar man me korna. Asmysigt! Stora fina hagar på fina böljande vallar! Så perfekt! Men nackdelen är: katter på gårn..å höns..arras älskar att mörda båda sorter...och så finns d ingen ridbana på gårn. Men säkert flera i närheten. Ja...nu har ja sannerligen ett beslut att fatta inom ett par dar ska ja lämna besked.


Vart ute och ridit i skogen, verkligen rät...

Vart ute och ridit i skogen, verkligen rätt ut i skogen.. Shakira va nervös? Pigg? El nåt, vi krånglade oss in i skogen å shakira trippandes på tå, plötsligt e vi omringade i ett stort kärr! Hur fan vi nu lyckades me det! Typiskt mig att krångla till d lite extra istället för att följa en stigjävel! :-x hur som helst d va bara att ta språng rätt genom kärret! Det tyckte inte shakira om då hon sjönk ner och vart blöt om dom små fossingarna hon e så rädd om. Men d gick bra hon va duttig min lilla häst.


Sova lite middag, sen ut och rida

bild001 (MMS)

Sova lite middag, sen ut och rida


Hysteriskt glada jack !

Hysteriskt glada jack !


SMS-inlägg


Arras blickar ut över sjön

bild002 (MMS)

Arras blickar ut över sjön


Jack badar! Han trivs som fisken i vattnet!

bild001 (MMS)

Jack badar! Han trivs som fisken i vattnet!


Segproppdag. Grått å tråkigt ute. Ja har k...

Segproppdag. Grått å tråkigt ute. Ja har kurat ihop mig i soffan tsm med arras, med en kopp kaffe och en bok. Söndagsmys. Känner mig lite seg och trött, det är nog vädrets fel. Well well... Magen kurrar, så nu blir d lite frulle! Tjaoo!


Grabbarna grus käkar hästhovar

bild002 (MMS)

Grabbarna grus käkar hästhovar


Cyklat me doggsen 5 km och sen lite dressy...

bild001 (MMS)

Cyklat me doggsen 5 km och sen lite dressyr på banan. Gick bra!


Och jag med ett glas vin.. Skål! Trevlig h...

bild011 (MMS)

Och jag med ett glas vin.. Skål! Trevlig helg!


Vovvarna tar igen sig efter en vecka hos m...

bild010 (MMS)

Vovvarna tar igen sig efter en vecka hos mamma i skogås


Tjaba! Idag mina vänner, ringde äntligen g...

Tjaba! Idag mina vänner, ringde äntligen gubben med huset i boxholm!! Yippie! Så vi bestämde träff imorgon kl 16! Så håll nu tummarna för mig att stället blir kanon åt mig å mina vilda djur! :-D ja ska få sällskap dit av en som hittar i området.. Så d blir kanon! Ska fira detta med lite rötjut! Tänk va nice att bo liite mindre off och med en 3dje del av resvägen till jobbet! Och så den stora mysfaktorn...vedeldat hus! Så ja älskar vedeldning!!!


Doggsen e hemma igen, å ordningen är åters...

bild008 (MMS)

Doggsen e hemma igen, å ordningen är återställd. Syrran har precis åkt och ja har hällt upp ett glas vin å kycklingen står i ugnen. Skål!


SMS-inlägg

bild007 (MMS)


Syster och systerdotter i väntan på att jo...

bild005 (MMS)

Syster och systerdotter i väntan på att johnny ska mecka färdigt me släpet.


Nu har ja longerat helene, hon va jättepig...

bild004 (MMS)

Nu har ja longerat helene, hon va jättepigg o glad! Sen red jag shacken som tyvärr inte va på bästa humör men vi gjorde ett par schysta stopp och rollbacks


Dags att gå ut och träna hästen! Snart kom...

bild003 (MMS)

Dags att gå ut och träna hästen! Snart kommer syrran!


Kärleksförklaring : Ja längtar från hjärna...

Kärleksförklaring : Ja längtar från hjärnan ner till hjärtat och ner i musen!! Hjärtat gör ont och musen pirrar!


Även fast ja inte är så kvicktänkt så är j...

bild002 (MMS)

Även fast ja inte är så kvicktänkt så är ja inte dum, vafan har man annars en pickis till? ! B-)


Vilket jävla skitgöra ja åkte på idag då. ...

bild001 (MMS)

Vilket jävla skitgöra ja åkte på idag då. Måste skyffla undan stora delar av ensilage balen och köra iväg d då balen visade sig att vara dålig. Faan


God morgon sverige! Efter en god natts söm...

bild000 (MMS)

God morgon sverige! Efter en god natts sömn känner ja mig som människa igen. Skönt! Nu blir det en god frukost: mosad avocado på rostat bröd och en liten yougurt med jordgubbssmak. Hej så länge!


Middagen serverad: ljus lageröl och dillch...

bild006 (MMS)

Middagen serverad: ljus lageröl och dillchips. Har precis nattat hästarna. Hyresvärden å hans dotter kom förbi en stund å snacka skit, hans dotter e rolig, lite lillgammal, hon älskar att läsa tidningen. En dag sa hon: sara! Visste du att kungen har varit otrogen!?! Mot drottning silvia!?! Huuur kan kungen göra så!?! Han e ju kung!?! Haha! Hon e typ 11 bast. Skit rolig unge! :-D


Fredag kväll! Nu tar vi den! Som ja längta...

bild004 (MMS)

Fredag kväll! Nu tar vi den! Som ja längtat! B-)


Mot linköping och systemet!

bild000 (MMS)

Mot linköping och systemet!


En whisky??? JA TACK, gärna 2!!snart flippar jag, tålamodet är slut, orken oxå!! Ja behöver nåt starkt!!

cowboy smokehär har ja precis ridit Shakira för första gången på hemma plan , håller på å fånar mig lite.. :)

Det börjar klia i högerarmen..eller var det vänsterarmen?? ;D hahahahaa (internskämt)

Hemlängtan!

TRÖTT. Tur det är fredag,,, i helgen ska jag till Stockholm och lämna min transport som jag sålt till syrran och så ska jag hämta hem mina små odjur. Sen blir allt äntligen som vanligt igen, har varit konstigt att vara utan hund i en heel vecka! Blir så tyst och fridfullt... ;) och ALLDELES för ensamt!

Jag sov som en stock inatt, totalt utmattad! Jobbigt att dejta!! ;D Nu ska jag bara pallra med detta passet oxå fram till kl 6, sen är det helg! Skönt! Känns bra att få åka till Sthlm om så bara över dan, jag har faktiskt en riktigt rejäl hemlängtan idag, känner jag. Saknar min familj, mina vänner och min fina lilla röda stuga i Knivsta. Jag saknar Mackan & Robban, svensken och Anna och även mitt gamla jobb på Dustin AB.

Men det är väll ett avslutat kapitel...antar jag..


Vad skulle jag gøra utan min kopp morgon k...

bild011 (MMS)

Vad skulle jag gøra utan min kopp morgon kaffe?!? Kl är 04.15 nu. Ska strax ut i stallet och ta ut hästarna och fodra. Tom dom brukar jag få väcka på morron. Omänskliga, tom odjuriska tider man går upp!!


Har som ja visste redan i morse, varit en ...

Har som ja visste redan i morse, varit en toppen dag! Med jobb och dater och biltutor å massa skratt. :-) nu e ja dock redo att ramla av pinnen, så här ska sovas nu! Ända till kl ringer 03.30! Tack för denna dag! Speciellt tack till du vet vem du e, ...har vart jätte mysigt idag! Pok


Læsstund. Har några sidor kvar att läsa.. ...

bild006 (MMS)

Læsstund. Har några sidor kvar att läsa.. Fick låna ett par böcker av angela när hon bodde hos mig i höstas. Så dom kommer väl till användning nu när ja varken har tv eller data hemma. Tack snälla angela!


På väg hem från date nr 2. God mat och mys...

På väg hem från date nr 2. God mat och mysigt sällskap med ännu mysigare efterrätt i volvon... Sköna säten och biltutan funkade..märkte vi! Haha! Precis som det ska va på en date i mjölby! Raggar date!


Lill Lindfors

Han ser ut som en karl, ååh han går som en karl, åååh han kyyyysssser som en KARL SKAAA!!! 
 
ps! Ibland kan även jag ha tur ! ;D


Burger King

Vart på lunch date :D Så mysigt, han är så rolig snäll och känslosam (kåt) haha skoja! nej d gör ja inte. moohahahahaaa! Me like! ;D Nu blir det lite mer jobba sen blir det  DATE nr 2!


Jobbar!

bild000 (MMS)

Jobbar!


Kåt & Rastlös! ;D

haha! liiite suugen bara.. ;)

GOD MORGON!

god morgon SVERIGE! Fick sovmorgon idag till kl 05.00! Toppen dag idag, e på gott humör. Men kladdig i ögonen..ÖGONINFLAMMATION???? well shit hapends! Ja klarar mig utan att se ut ur min själs speglar :)
Idag blir det fin lunch i Storstan Mjölby. Trevligt! :D

Mumsar kvällshö

bild001 (MMS)

Mumsar kvällshö


Käkar sitt kvälls hö

bild005 (MMS)

Käkar sitt kvälls hö


På væg hem till min skog

bild000 (MMS)

På væg hem till min skog


På väg hem i den lilla skodan, har kommit ...

På väg hem i den lilla skodan, har kommit halv vägs nu. Tänkte ja måste prova blogga från mobilen! :-) hem å fixa me djuren, sen ta ett bad! Imorgon blir en mysig dag då ja ska träffa han... Nu åker ja över göta kanal! Snart hemma!


SPYFÄRDIG

fii faan,, mår as illa :(( Känns som om ja ska spy när som helst, sitter med en filt om mig i min reception och mår urk, frysig , illamående, spyfärdig och snurrig i huvet (alltså mer än vanligt snurrig...)  D är INTE bra, då jag ska på date imon!! :O


Lill Lördag

UNDRAR OM JAG SKA ORKA ÅKA FÖRBI SYSTEMET EFTER JOBBET?? VORE RIKTIGT GÖTT MED EN KALL!


Woohoo! Ja kan blogga från mobilen! Tufft!...

Woohoo! Ja kan blogga från mobilen! Tufft! Då kommer ni inte kunna komma undan! Haha! B-)


Halloj!

Halloj!


Jobbets resturang

Idag blir det sallad till lunch, dom har ett jättegott salladsbord här på jobbets resturang, där kan man plocka ihop sin egen sallad, så idag blev det lite pastasallad med lax och rökt makerill, MUMS!

Klantarslet nr 1!! :O

Åh shit!! Nu har jag klantat till det igen!! På ett riktigt pinsamt sätt oxå!! Råkade skicka iväg ett sms till fel person!! "jag älskar dig bla bla bla" skrev jag och råkade skicka iväg det till min HYRESVÄRD!!! Inte så smart då han redan försökt bjuda mig d ena och d andra varje gång han är gräsänkling... :O så detta blev DIREKT opassande!! Han skrev till baka efter att jag skrev, förlåt råkade skicka till fel person osv, pinsamt o så... då skrev han: "Älska sin hyresvärd! :) jaa!! jaa! jajajaaaaa!" ....å glada gubbar på d.... !!! what!!!??!!!

DAGS ATT BYTA BY!!!! :O


Mina gamla älsklingar

 MINA GAMLA ÄLSKLINGAR!!

ÅÅÅ SÅ RAGGARGLAJERNA PÅ, ARMBÅGEN UT GENOM FÖNSTRET , SEN ÄR DET BARA ATT GASA!! BRRRUUUUUMMM VOOOMM VOOOM!!! ;D


CHEVA PICKIS-DRÖMBILEN HITTAD!!

åååååh godmorgon!! eller ska jag säga gomon!! :)

Har ju hittat min dröm cheva vett ni, på BLOCKET! Såååå JÄÄKLA grym vett ni.

Det är en -81a DIESEL cheva pickis , guul och lite bucklig, med öppningsbart fönster i bak !!  SÅÅ JÄÄÄKLA HOT & SEXIG!! En riktig cowboysara-truck!! Finns dock ett smärre problem....

Den har ingen MOTOR & LÅDA! Vart kan man hitta en beggad motor och låda??? Nån som vet???


Joorååsåååatteee....

Fick lite besök igen här sista timman, mysigt, nu är det bara 38 minuter kvar, sen står ja på startlinjen , snabbast hem , e snabbast i säng! ;) haha, lät ju lite konstigt..d där men ni hajjar, ska rida när ja kommer hem, skiter i middagen och matlåda, det hinns inte med.

Längtar till helgen , då ska ja hämta hem mina voffsingar, tror Jack får vara kvar ett tag till, jag avvaktar lite... får vi se hur det går.

nästan så jag önskar att det ska komma lite snö, är så himlans mörkt ute, snön lyser ju upp lite iaf, jag har ramlat i diket flera gånger när ja vart ute på prommisar. haha, eller iaf gått ner mig i diket :D

Nej nu ska ja inte flumma så mycket mera oviktigt skit. slutar snart.

Jag känner dock att jag skulle behöva en riktig fylla,, kanske ska försöka ordna med häst och hundvakt till julfesten och riktigt supa ner mig ordentligt! We will see....
trevlig kväll på er!!
Åtalas idag för Mordet på Vårdaren38 slag med batongen och 17 knytnävsslag...fy faan! Så himla sorgligt!! Ja blir så förbannad!! :(( Idag åtalas den 28 årige mannen för mordet på den 24 årige vårdaren på häktet i Flemingsberg.
Hoppas han får ett jävligt långt straff OCH att nån gör NÅGOT åt vårdarnas och väktarnas  utbildning!!

En Snabbis

kvart i 3...3 timmar och en kvart kvar, d va hemskt vad tiden går sakta idag, har suttit av typ 9 timmar av 12 men känns som om ja suttit en vecka!! Men lite kul i 10 min var det när HAN kom på besök en snabbis,, (synd att vi inte kunde ta en SNABBIS) haha! ;D

blogg torka


Hej hopp!

Hej och hopp! (som Åke brukar säga) :) Sitter här och hungrar efter både mat och kärlek! ;)
Dagen går fruktansvärt sakta idag, TRIST. Ska försöka ringa den där gubben idag som har det där huset till uthyres utanför Boxholm.
Hoppas det inte är försent....har inte orkat tagit tag i det än..
Well well... vi får se hur det blir med allt.. nu ska ja till och börja med försöka klara av resten av denna vecka, jobb jobb jobb...PUH, men man ska va glad så länge det varar, hoppas jag snart kan få lite fasta timmar så man kan få känna lite trygghet oxå.
vi höres!!

Planera Långritt!

Är i full färd att planera min långritt, har sett att det finns olika ridleder genom Sverige, och dom verkar ju välldigt bra om man kunde använda sig av dom, problemet är ju bara att dom leder ju inte rätt igenom Sverige, utan dom finns ju bara i vissa län och på mindre sträckor, nån som vet hur man kan få tag på bra kartor för mindre vägar i Sverige? Kanske man får hitta egna vägar och kanske kunna följa vissa ridleder bitvis??

Jag har inte bestämt än hur långt jag ska rida, antingen blir det hela vägen ner till Skåne, eller så rider jag till High Chaparall. Kanske kunde va lagom. det blir ca 1 veckas ridtur skulle jag tro.

Om nån har några bra ideer hur ja ska få ihop en bra långritt så kom gärna med förslag!! Och tips vart jag kan hitta bra kartor!

Det här ska bli min och Shakiras egna äventyr!!
RSS 2.0