MIN BÄSTA VÄN JACK

Har nog haft lite BLOGG torka känner jag, är lite oinspirerad idag.. kanske inte så konstigt då jag går och överväger om jag ska avliva min hund Jack eller inte. Jag vet inte vad som är rätt, om ja borde göra det eller inte??? Hur ska jag kunna bestämma om någon är lämplig att leva eller inte???
Och dessutom är han min närmsta vän och familjemedlem. !! Han har ju jämt funnits vid min sida, alla gånger då deet kört ihop sig och vi blivit tvungna att bygga upp våra liv på nytt, så har Jack alltid funnits vid min sida i vått och torrt. Hos Jack har jag gråtit ut hos, pratat med och skrattat med.
Han har alltid så självklart funnits där hela tiden. Dör han dör ju jag! Hur ska jag kunna leva utan att ha någon att gråta hos, prata med och skratta med??? Vem ska se till att jag kommer upp på morgonen? Vem ska vakta mig ute i mörka skogen ? Vem ska söka upp mina saker när jag vart slarvig och tappat dom??
NEJ ja kan inte tänka mig ett liv utan han, det går inte! Jag älskar ju han! Det är ju JAG & jACK!


klockrent! :)


Va diggar ni min skugga då? ! ;D


Måndag Morgon

Godmorgon, konstig känsla att vakna upp hemma alldeles ensam utan mina älsklingar som brukar ligga tätt intill mig och gosa på morgonkvisten. Ovan känsla att leva utan hundar..

Saknar dom som fan! :((

Jag funderar på att planera en resa till våren / sommaren. Till häst. Bara jag och hästen. Funderar på att rida söderut, kanske kan jag rida till High Chaparall för att sen fortsätta ännu längre söderut.
Ska fundera på det, mycket som måste planeras i förväg, såsom packning, lämpliga vägar och rastställen. Kanske jag kan rida hela vägen till KC Ranch, och sen bli där ett par dar, men då får det bli transport tillbaka.

Vi får se vad det blir, ska luska på det.

Fick precis ett mess av min hemlige beundrare ;) Han är bäst, han tänker seriöst om oss och det både förvånar och glädjer mig :) Vem vet, jag kanske slutar som fru Sara ;) hehe

 


I Sthlm på snabbvisit

Hejsan, passar på att göra ett inlägg då jag e hos mamma, lånar hennes data! :) Jag är här på snabbvisit, ska lämna mina doggs till henne, dom ska få bo där i en vecka. Jag behöver avlastning då jag ska jobba varje dag  kommande vecka och hundarna behöver se andra vyer tror jag...
Tack för komplimangerna jag fått för min blogg :) KUL! Söta ni e!

Nu måste jag hem!! brottom brottom!

SUG & SVÄLJ, TREVLIG HELG!


pss....syns på måndag igen!

Julbord med jobbet dåra....

Jag har lovat Barbro att åka med henne på Julfesten, Barbro är min kollega på SBT, så den 2a december kör vi ALL IN!! neeeeejråå, ja blir nog nykter, måste ju kunna ta mig hem igen till mina ÄLSKLINGAR.


Saknar min ÄLSKLING

Men får ju se han snart... :) han e på G!!

Min vän från Texas


Clint Park och hans son CJ. Vi har känt varann i ca 4-5 år.

En ÄKTA Indian från CANADA


Min vän & Indian från Canada, han är en ÄKTA INDIAN , här har jag fått låna hans huvudbonad, den var INTE lätt att ha på huvet! Wayne har rollen som den som ber gudarna till hjälp för en lyckad buffel jakt.

PrAtAr mED mIG sJäLv....

NÄÄEE! Ja ger upp! SKIT Å ELÄNDE va trött jag ä!!!! Jag kompromissade tom med mig själv i morse när ja körde bilen till jobbet, jag sa till mig själv:
-åh va trött ja e, ja kan inte hålla ögonen öppna!Kan jag inte få blunda en liten stund? Då svarade jag mig själv:
-Ja ok men bara en liten stund åt gången, tänk på att du kör bil!

Så ja blundade längs E4an..

Bävar för hemresan, ja e så grymt trött att jag inte ens orkar prata ordentligt i telefon, istället för  "ett ögonblick" sa jag "ett ögon" haha... och att säga "VÄLKOMMEN TILL TOYOTA MATERIAL HANDLING" korrekt idag är dömt att misslyckas, har blivit ett antal variationer av dom orden,,...

aaajaa, VAD ÄR EN DAG PÅ SLOTTET.....

LUNCH

Ätit jätte portionen hubert till lunch, makaroner och hemlagade köttbullar, nu känner jag mig som en uppstoppad gris.. och bara för SÄKERHETSSKULL köpte jag mig sallad och 1 negerboll i resturangen oxå, fast som det känns nu vill jag inte ha nå mer på en vecka minst!! :O

Smartis!


Stämmer !


NEGERBOLL!!

ååH HUR ja blev sugen på en NEGERBOLL nu!! Tror jag ska smita ner till resturangen och köpa mig 1!! :Dps! en gång råkade jag beställa en negerboll av en negress som stod i kassan,..... OOOPS, inte poppis!!


Stora tårar rullar på min kind..

God morgon, jag känner mig verkligen tipp topp efter ca 4 timmars sömn / natt 3 nätter i rad, yeehuuu! :) NOT.

Igår på väg hem från jobbet kom ja körandes på småvägarna hemåt, och fick syn på en buss som precis kört på ett rådjurskid.. Det var så otroligt sorgligt att jag började stortjura.

Den levde fortfarnade och låg ihopkurad på vägen och kunde inte resa sig, skräckslagen av smärta och människor som bara står och tittar på den!

Till sist kommer en tant fram och gör ett x antal tafatta försök att nacka den , men hon slår så löst och får slå om och om igen, då blev det bara för mycket för mig! ja stortjöt för rådjuret och säkert oxå för 10.000 andra saker samtidigt..

Sen åkte jag hem och hällde i mig min folkbira och gick sen ut till stallet.

Shakira och jag tränade sidoförflyttningar och böjningar. Hundarna fick dock endast en snabbpromenad igår, klockan blev fööör mycket, ja får ta igen det idag så dom blir nöjda.

Idag sitter dom i sin hundgård igen....får se hur många hundar som finns kvar när ja kommer hem sen då...SPÄNNANDE.!

NU är det BARA ca 10.5 timmar kvar innan ja tar helg! Hej så länge, hörs under dan!

         


45 min

45 min kvar av mina 12 timmars arbetspass UTAN LUNCHRAST. Nu är jag duktigt trött, speciellt då det vart en känslofylld dag då jag råkade riva upp gamla minnen... usch..

Tror jag ska stanna till på ICA i Berg och köpa mig en folköl! Har nog inte köpt folköl sen jag var 13 typ. :) Men ja orkar inte ta en omväg till systembolaget. Jag har ju som vanligt dööbrottom hem varje dag om ja nu ska hinna lägga mig innan det blir en ny dag.

Idag saknar jag min ...... massor, skulle vilja vara med han nu idag, men d får bli en annan dag. Men han har iaf hållt sms kontakt och ringt ett par gånger under dagen. tack för det sötis!

Nu ska jag ta en kopp kaffe till och hoppas det gör susen för energin...d e typ den 15e koppen idag, not good at all, men å andra sidan är det ju piss svagt kaffe i sånna där maskiner. Tacka vett ja KOK KAFFE ala Cowboy-Sara, STARKT ska det va, nästan så att man får rännskita, så starkt ska det va!! Haha! :) Sen hem och :rida,motionera hundar, mocka, fodra, laga mat och förbereda nästa dag.

ROGER ÖVER, ROGER UT, SLUMRA SÖTT


Julfest med jobbet..

Kan inte bestämma mig om jag ska va med på jobbets julfest,. kan ni tänka er en fest med bara VÄKTARJÄVLAR som blir fulla och odrägliga tsm???!! ;O hehe....kan bli farligt ;)

Sen bor ju jag åt tjottahejti så ska jag åka dit måste jag hålla mig nykter till råga på allt,,, det är ju mindre kul att va nykter i ett FULLT.. sällskap :)

Tror i och för sig att jag redan missat sista anmälningsdatumet, så jag behöver nog inte fundera så mycket till på den saken. :)


Min ena tatuering...som ska byggas på, ska bli en ridande cowboy som kastar lasso på en kalv, cowboyn och hästen blir ett porträtt av mig och Shakira, det kommer bli snyggt tror jag! (här hade jag precis gjort tatueringen)

Sökhunden JackIgår tappade jag min telefon ute i mörkret, märkte det inte förens ja kom in , ja gick ut och letade men hittade den inte, så då tog jag Jack till hjälp, han fick söka, han sökte vid ansilagebalen, på gårn omkring, i stallet, till sist hittade han den i Helenes box i spånet.  DET ÄR DÄRFÖR MAN HAR HUND!! Stolt matte är man!

Jag och Shackenlinslus ibland ;)


Shakira och Helene

På söndag är det koträning igen!!! Yiihaaaa!!!!

Min bebis Elvisfina fina Elvis, Han är son till Helene.

Är tvungen att roa upp mig själv lite :)

eller hur hjärtat? ;) pok

 hahahaha djaaaa :D


SF

Nu e ja på riktigt nedstämd, skulle aldrig läst dom där bloggarna om SF, det rör upp för mycket skit, ja mår illa , är ledsen och känner mig illa till mods nu, ja blir arg på mig själv att jag låtit mig luras av en sån person, trots varningar, hur fan kunde ja va så blind??!!

Och så blir jag så förbannad på HAN!! Tänk vad många liv han förstört, ja känner för att bara åka till han och skrika och slå allt vad jag kan!! Trots att han ALDRIG skulle förstå varför jag gjorde så, pga sin psykiska sjukdom. Det skulle va lönlöst.

Men ja skulle så gärna vilja stoppa han från att förstöra andras liv. Jag har iaf fått hjälpa en tjej som bad om hjälp, hon var för mig en helt okänd person men hade fått nys om mig pga att SF försökt jaga mig via internet på hennes dator.
Jag berättade allt jag visste för henne och varnade henne, så hon var mycket tacksam sen. Men pga att jag gjorde det fick jag SF än en gång efter mig med hotfulla mail osv.

Känns välldigt otryggt att han är ute fritt igen. :(


Ja får rysningar...

Sitter och googlar lite, och plötsligt kommer jag och tänka på mitt psyko till ex, när jag ser en bild på en person som tränar skydd med en hund..

Jag googlar på honom och hittar en blogg som en tjej har...nån flickvän verkar det vara till han ..(vi kan kalla honom SF)

Jag kunde inte sluta läsa hennes blogg när ja väl börjat, det var som att läsa upp sitt eget förflutna... som jag helst av allt skulle vilja glömma...eller ännu hellre, önskar att det aldrig hänt...

STACKARS TJEJ, hon vet inte än vad hon gett sig in på.....men jag hoppas hon får reda på det innan det är försent...

Jag vet EXAKT hur det känns att va tsm med honom,vilka känslor man får, man kunde inte tro att man hittat en sån PERFEKT kille som  SF var!!  Det var för bra för att vara sant.... OCH det är precis vad det var... ÄR! För bra för att vara SANT alltså.... INGENTING var SANT....han var, är en utmärkt duktig hundtränare. Det står ja för och det har jag själv sett och vart med om, men det är oxå allt.

Ja blir riktigt illamående när ja tänker tillbaks på den tiden. Och jag har bara POLISEN att tacka för att jag kom ur levande ur den sagan...

Annars vet jag inte hur det hela hade slutat....

Han är en riktigt FARLIG OCH ALLVARLIGT SJUK MÄNNISKA.
Och jag kan bara hoppas och be för att detta offer han nu hittat hinner klara sig.mannen på bilden har ingenting med ovanstående text att göra!


Godmorgon!

Jag har fått tips om ett litet hus precis utanför BOXHOLM.. :) Verkar vara heeelt perfekt för lilla mig och mina djur!!!
Det är en liten stuga på en gård, 2 rok inkl 2 stallplatser. Vedeldning i stugan!! ÅÅÅh jag som älskar vedeldat!! Veden ingår också i hyran som är på 2.500 kr!! BILLIGT OR WHAT?!! :D :))))
Blir perfekt för oss!! Och så kommer jag ju i närheten av 2 personer ja tycker mycket om!! :D

Håll tummarna nu! Jag ska ringa till den hyresvärden idag!!

jag längtar vwerkligen att få bo i en liten söt stuga igen! :)


360 samtal

360 samtal har jag tagit emot idag, plus att jag gjort 1000 andra ting samtidigt! Får jag lov att vara trött nu??? NEEEJ för nu börjar arbetet hemma, el efter att jag kört hem 1 timma så börjar det . Puh... varför kan ingenting vara i lagom dos för??  godnatt , hörs imorrn!

Kåtbock, hahaha


SISTA KOTRÄNINGEN FÖR I ÅR

På Söndag är det visst sista koträningen med STINA GATEL för i år!! Det kan inte missas, måste försöka ta mig dit! I värsta fall får jag väll rida dit..! Det kommer bli grillat, fika och en massa träning, MYSIGT!

Ska försöka komma dit, då blir Shakira glad, hon älskar att fösa kor!

Stina Gatel


Håller Andan

Jag måste ANDAS och sen börja tänka lite..tror jag bestämt..känns som om jag håller ANDAN hela tiden


IndianerJag vet en hemlighet som ni inte vet, det gäller min vän, en Indian från Canada, hans namn är WAYNE..

Åh hur jag älskar Indianer, dom är så grymt fachinerande!!


DETTA KÄNNER JAG FÖR:EN REJÄL COWBOY-FYLLA!!

ändrade planer

HYRESVÄRDEN HAR NU BESTÄMT SIG FÖR ATT INTE SÄLJA GÅRDEN.. vilket hattande, ja sliter mitt hååår!!

Hejsan alla läsare!! :D Im back!

Först vill jag tacka min vän.. för att han har ställt upp och bloggat dom 2 senaste inläggen åt mig, då jag inte har en dator!! TACK SÖTIS!!
Helt fantastiskt att han lyckas blogga så klockrent, ja gav han fria tyglar att skriva hur han ville, och han satte pricken på ièt som VANLIGT! :D

ÅÅh vad har hänt sen sist...hmmmm...

1) Jag har fått LAPPSJUKA

2) Hämtat Kian på verkstaden.... 6000 förbannade kronor fattigare!!!! (jävla vandaler) :O

3) Tagit av kåpan på skodan, (nu ser den vettig ut)

4) Ridit min lilla kuse såklart

5) fixat med hundgården så att den ska bli rymmarsäker..

6)Åkt iväg och lämnat min ROPINGSADEL hos Johan i Åtvidaberg, hälsat på KLAR PRINS

6) Cyklat med doggsen

7) KLÄTTRAT PÅ VÄGGARNA (HÅLLER PÅ ATT BLI TOKIG UTAN DATA, TV OCH FUNGERANDE BILAR!!)


Höstmys

Idag har det varit en skön,mysig o trevlig dag i höstvädret.Jag har tränat rollbacks med shakira,o idag var hon riktigt på G!Kul,sen har jag promenerat och motionerat med hundarna.Nu blir det hakkeböf o stekt kackel.Å imorrn möte med bossen.Tjao

JobbLördag

Åkte till gränden idag,skitnervös o undrade vad jag gett mig in på. Men,det gick ju bättre än jag trodde att jobba på gränden.Jättebra tjej att jobba ihop med.Känns som jag behöver lite fler läropass bara.
Trivs kanon på mitt ordinarie jobb,önskar bara saker o ting kunde börja ordna upp sig.
Känns jobbigt att den mentala biten blir som en berg o dalbana,ena dagen kanon,andra dagen skit.Hoppas allt löser sig snart.

Passa på

Eftersom jag lever stenåldersliv nu för tiden på min gård så blir det här nog sista blogginlägget på ett par dar, onsdag kanske ja kan blogga lite igen. Imorgon ska jag jobba i ett köpcentrum i Linköping vilket inte alls känns kul, har ont i magen och är redan stressad inför det. Jag kommer inte kunna behärska det, tror jag. Då rondar jag hellre, jag åker tom hellre på larm som ja e livrädd för än jobbar där :((

Jaja, må hända är jag kanske redan lite stressad över hela min livssituation just nu, och det kanske inte blir bättre av att påbörja ett nytt sorts arbete. Är redan sönderstressad som fan.

Önskar ja kunde fly undan allt just nu. För nu vill ja inte vara med mer!
Önskar jag var en ÖRN (älskar örnar) och kunde fly min kos, fågelvägen


Annonserat efter bostad

Nu har jag lagt in 2 annonser om bostad sökes, lika bra att börja leta redan nu, är ju inte helt enkelt att hitta en bostad åt alla mina vilddjur.  Ska ju både finnas stallplatser/lösdrift och möjlighet att bygga hundgård och samtidigt får det ju inte vara för dyrt,,,inte helt enkelt... tror ja ska skrapa mig en TRISSLOTT!

Bantningen..

Ja la den på hyllan ett tag... :) orkar inte med det just nu,, men ska kolla iaf ikväll om ja fortfarande väger lika mycket, har ja tur har jag stressat bort nåt kilo ;)

en känsla


Jag behöver råd & tips!!

Vad ska jag göra? Vart ska jag ta vägen?? Någon som har något bra tips?

Sagan om Norrköpingsflytten...

Den här sagan om min flytt från Knivsta till Vånga/Norrköping, blir ju bara bättre och bättre....

Ingenting blev som det var tänkt....Jag och min IMPULSIVA sida kan verkligen ställa till det!!

Varför i helvete flyttade jag 25 mil för en killes skull?? Hur kunde jag bara lämna alla mina vänner och familj och mitt fasta arbete???!!!

Nu sitter jag här ensam mitt ute i no where utan ett fast jobb, vet aldrig om ja kommer att överleva nästa månad,, och till råga på allt, så har jag precis fått reda på att jag snart blir bostadslös!!!

Hyresvärden har bestämt sig för att sälja gården, mäklaren kommer på måndag.....Kan jag ha mer flyt??????

Visst det har ju funnits vissa fördelar med flytten hit.. jag har ju nära till westerntränare där jag kan fösa kor, kasta lasso och så har jag ju träffat en underbar människa  på senare tid som har kommit på kort tid att betyda välldigt mycket för mig. Men den situationen med honom är tyvärr inte helt enkel den heller, den håller vi hemlig pga olika anledningar.

Men... nu när allt är som det är....vad kommer detta leda till?? Vad är meningen med allt som händer??
Jag tror på ödet, så det är väll bara att vänta och se, hur nästa episod av mitt galna liv kommer bli.


Im back!

halloj, tillbaks på jobbet igen efter att ha varit hemma och mått skit, har typ sovit sen måndags kväll.

Men nu är ja ÄNTLIGEN tillbaks på jobbet igen! Schleten men kry. Ha en bra dag!


NIX....SKODAN ÅKER IN PÅ VERKSTAD IDAG..

NU BLEV DET ÄNNU MER SPÄNNANDE..... slapp ju iaf flörta....

KOMMER INTE PÅ EN RUBRIK... :/

Undrar hur det går för mina hästar där hemma, dom går ju i varsin hage nu eftersom Shakira ska bantas och Helene ska gödas upp. Hoppas det funkar bra... har ingen lust att ställa mig och laga hagar i kolsvarta mörkret sen...OM JAG NU ENS KOMMER HEM MED MITT BILSKRÄLLE!! Får nog ta och flörta med hyresvärden iaf för att se om jag inte kan få låna skoda pickisen till jobbet denna vecka.

TRILLAR AV PINNEN

ÄR TOTALT SKIT TRÖTT IDAG, JAG HALVLIGGER ÖVER SKRIVBORDET, ÖGON LOCKEN ÄR REDAN NERE PÅ GOLVET,,,Å JAG HÅLLER PÅ ATT TRILLA AV PINNEN.!!


Internet avstängt

Nu är mitt internet avstängt, så om jag inte kommer blogga så mycket på ett tag , beror det på det.

Japanskt SKIT

Det var SISTA gången jag köper en japanare, dom kan fan inte göra vettiga bilar!!

Min KIA e totalt livsfarlig, idag på väg till jobbet tvärnitade den själv??!!! Och bromsarna ligger på så fint att den drar som en hel V8!! Och bränt luktar det! Spännande....undrar om ja kommer hem idag el inte....

Har iaf bestämt mig för att laga bromsarna, sen ska den blixt snabbt ut på Blocket, och jag köper mig en Chevrolet istället, när dom pajar kan man iaf mecka med skiten!!


BADAR BADKAR!UNDERBART SKÖNT!!

saknar dig! God natt , jobba lugnt ;)
Delat på rasthagen på 2..

Blir tyvärr tvungen till det då Helene är så välldans mager medans Shakira e PROPPMÄTT, så nu får dom ha så iaf dom dagar jag jobbar.

Bergsklättring till häst

Vilken enorm känsla det är att ta sig upp för välldigt branta backar i galopp, det går inte fort men man känner att hästen tar i allt vad den kan, vilket jäkla MUSKELPAKET man sitter på igentligen!!
underbar känsla!!
Så det blev våran träning idag i höstsolen, att bestiga berg!! :) mysigt!


Ole dole doff...den ljusa får TYVÄRR EN knuffDet får bli den mörka sadeln som jag behåller, den passar bra, fast det känns lite trist att behöva sälja den andra för den är såå himla snygg!!Det här är sadeln jag behåller. Så är nån på jakt efter en Ropingsadel, ljusbrun med storlek full quarterbom och 16 tum i sitsen så e den till salu! knappt använd, i grymt fint skick!

IM A FUCKING SMART ASS!! :D

Jag fick ju hem mitt badkar igår kväll...vi bärde upp det och ställde det på plats osv, men så hade vi ingen slang under för att leda urtappningsvattnet från badkar till brunn..
Hur som helst hyresvärden provade utan slang och trodde d skulle gå bra, men grejen är den att det kan ALDRIG gå bra om man byggt ett helt badrum med bakfall..!
Men eftersom ja VILLE & TÄNKTE bada fick jag komma på en lösning med vatten-brunn-problemet själv,, och kom faktiskt på en ypperlig idé! :D
Jag sprang ner i verkstan och skruvade av den lilla påfyllningsslangen på bensin dunken, den var lite för smal precis i början för att passa till badkaret, så jag fick skära till den,sen riktade ja pipen ner i avloppet, och skruvade på slangen till badkaret!! hahaa! :)
Och INTE EN DROPPE LÄCKER DEN!!!

Klart bästa!!
Hyresvärdar....

Så var det dags igen!! Det slår ALDRIG fel, nu är det den tredje hyresvärden på RAKEN!!!
Det är något med mig och hyresvärdar verkar det som.... ;)
Fy fan, blir väll så att d blir dax att byta by igen!!

FIXARDAG OCH BADKARSPREMIÄR

Hej igen! Idag har varit en ganska lugn och skön pulardag, har tränat kusen, mockat skit, ordnat med hundhuset så dom får d fint och varmt tilol vintern, har dock inte fixat den rymmarsäker än, får bli imorrn, sen så har jag storhandlat åt alla djuren, foder och spån m.m. Så nu e man genast fattig.
Sen så har jag hämtat ut mina kläder, jacka, bh, trosor.
Vovvarna och jag har oxå hunnit med en riktigt mysig höstpromenad, man skulle ha tagit med sig lite korv och grillat, men det tänkte ja inte på förens jag redan var på väg.
Jag har oxå snackat skit med xet, då han var här idag och vi röjde i förrådet.
Nu ska jag snart iväg med hyresvärden för att hämta mitt nya badkar som jag ska få!!! BADKAR!!! Då vet ni vart jag kommer hålla hus om jag inte hör av mig här :)

Tyvärr så har jag nu fått huvudvärk, mår halvbra, så det blir till att ta till piller.
Jag saknar en viss person oxå....VÄLLDIGT MYCKET, så ja hppas ja mår bättre till kvällen då jag tänkte hälsa på han lite ;D

Sådär da, nu har ja spånat ur huvudet här lite oxå, ha det bra så länge!

GOOD MORGON

ja vill bara önska alla en god morgon, skönt me lördag osv.. hehe har faktiskt ingenting att skriva, huvudet känns en aning tomt för tillfälligt...JAG  BER ATT FÅ ÅTERKOMMA ;)


Vilken CIRCUS!

Nu behöver jag nog sova, fast helst hade ja velat åka på en "fika" i Mjölby, men bör nog sova då jag verkar RÄTT FÖRVIRRAD... skule ta in hästarna ikväll som vanligt,, plötsligt får jag för mig att Shakira gått in i Helenes box istället för sin egen!! Så ja börjar bråka med Shakira och försöker få henne ur boxen, men hon vägrade :D sötis.... hon stod ju redan i SIN EGEN BOX....ooops! Sova nu då kanske.......:O
godnatt du vet vem du är! pok

Min fd granne

haha, appråpå Skilda Värdar, detta är min gamla granne på Dalbrobranten 19 i SKÖNDAL


soppa-såpa

HAHA vilken soppa det blev av alltihopa, DOKUSÅPA!! :D


Mobbning på jobbet :)

Här försöker man pressa ut mig på information för fullt , alla säger att ja är så himla glad hela tiden, så dom tror alla att jag träffat nån ! :D  VEM ÄR HAN, SÄG NU VEM HAN ÄR, VI KOMMER FÅ REDA PÅ D IAF, SÄG NU . VI SER JU ATT DU E KÄR!! hehe, typ så låter det här från mina kollegor!  :D

Men ja gör mitt bästa för att hålla tyst, fast igentligen skulle ja vilja skrika rakt ut och berätta för ALLA varför ja e så glad, för såå långt har dom rätt.. JAG ÄR GLAD!


råkade svära i växeln :O

shit, nu gjorde ja mig påmind att ja e från stockholm och inte alls är en kontorsmänniska, speciellt inte en telefonist!! :O
Råkade hoppa grodor ur min mun.
En snubbe ringde och frågade vem som hade ansvar över fysiska  och digitala arkiv..
då sa jag efter ja spånat om det me d andra, att "vi har ingen som ansvarar för det,
alla avdelningar arkiverar sin egen skit! OOOOOPPSS!!!! :O

LEVA LIVET LIKE THIS??

tröööött! Ska livet bara se ut så här????? Då har ja ingen lust att leva så länge, räcker med ett par år, tack :) bra humör man är på idag.. NOT!

SOVA MED KLÄDERNA PÅ

pressat tids schema man har så här efter att man först går upp halv 4 på morron, jobbar i 12 tim sen hemma vid 19 och sen ska allt här hemma göras i 190, mocka, mata hundar, hästar, rida, motionera och promenera hundar, äta själv, göra matlåda natta hästar förbereda foder för morgon dagen och bära 50-60 liter vatten., sen upp igen 03.30...Duscha, andas, titta på tv...????? Vad ÄR DET?? lika bra jag sover med kläderna på!! GODNATT, SAKANAR DIG, DU VET VEM DU ÄR. POK! :)

SNACKIS

Ibland är ingenting som ANDRA TÄNKT SIG... tänk att man kan bry sig så mycket om andras privatliv.., men vad smickrande att ni lägger tid på lilla mig ;D Nyfiken är en strut, el en tårtbit ;)

VÄLJA HÄST

Då det ser mörkt ut att få in en inackordering till mitt avlägsna stall, måste jag nu börja fundera på 1 häst till, Shakira kan ju inte stå själv. (Helene ska ju avlivas) Så idag har jag mailat 3 st and deras hästar, 2 araber och en paint, har fått svar på araberna. Den ena araben är född  -97 ej riden, går som sällskapshäst, verkar dock en aning ouppfostrad.. så den känns sådär, den andra är en arab korsning, född nu i år, el om det var 2010? fölepöle hur som helst, en hingst, jättefin! korsning arab/ridponny. Den tredje som ja inte har fått svar på än är en paint breedingstock, mörk fux, söt tjej på 7 år, riden i både engelsk och western, det som är EXTRA INTRESSANT med henne är att hon är utbildad i kossehäst i ett par år hos Göran!! Så hon är ju perfekt så, men då blir det att träna 2 hästar på heltid samtidigt, det är mycket jobb för mig som redan har mycket, men samtidigt vore det riktigt SKOJ, kul att ha en till att träna/tävla!
Ja får se hur det blir.
MEN IBLAND ÖNSKAR JAG ATT JAG VAR NÅNS LYXHUSTRU, SÅ KUNDE JA FÅ GÅ HEMMA PÅ ÅTMINSTONDE DELTID OCH PYSSLA MED MINA DJUR :D

Jobb

Neehee, då var man inte ledig imorgon, mer jobb, inte för att ja igentligen hinner jobba imorrn men lite extra pengar i kassan behövs däremot! :) Så det är bara att ta tjuren vid horna!


krock med rådjur och krokben på älg

Igår kväll när ja åkte från jobbet var det skymmning och i skymmningen kommer alla vilda djur fram.

Å plötsligt när ja sitter där i min dvala (ja var skiiittrött) och körde hoppade det plötsligt ut ett rådjur mitt framför bilen!! Det var mm till att ja hade kört in i den, ja ställde mig på bromsen så kraftigt att det tjöt om däckena!!

Ja fortsatte vägen hemåt och hann precis få tillbaka fattningen då kliver en ÄLGJÄVEL ut framför bilen och jag fick åter ställa mig på bromsen! Helvete om man skulle trassla in sig mellan dom  där benen! :O men jag hade tur för 2a gången och alla klarade sig, men ja kan ju säga att köra bil trött är nog lika farligt som att köra full!


SMS

Så mysigt det är att vakna på morron, sätta sig och dricka en kopp kaffe och sett att man fått  sms från den som man tycker så mycket om, det är bra, fortsätt så, ;) för då börjar min dag med ett leende!


Snart vinter

Vilken härlig känsla att susa fram genom den tysta mörka skogen med hundarna, nu på en cykel, men tänk snart, när snön ligger vit på marken och granarnas grenar hänger tunga och vita mot marken, och piskar ens ansikte medans snöflingorna fastnar på ögonfransarna och det ända som låter är hundarnas flåsande och slädens susande i snön. vilken känsla det ger!!


GLAD SÅ LÄNGE DET VARAR!

NU SKA JA SLUTA TÄNKA HELA TIDEN, JA SKA BARA LÅTE DET SOM SKER FÅ SKE, D HÅLLER SÅ LÄNGE DET HÅLLER, JAG ÄR IAF LYCKLIG!

Köpa hästtransport

Jag har hittat en hästtransport...i Kungsälv-Göteborg! Varför lyckas jag alltid hitta alla mina fynd längst bort för??
Funderar på denna..men tycker igentligen den är för dyr...fast den är ju iaf nybesiktad och golv och sånt e bytta, 94a tror ja den var och är tyvärr ingen boggie, men den har mycket lastvikt, vilket kan va bra.
Undrar om ja ska slå till på den??  Vad tycker ni? ja har prutat ner den från 17.500 till 15.000kr

Min kära kära Helene


Min Kärlek till Helene Du Pre
Min fiina fiiina Helene, hon är så gammal nu, magrar ur, lite senil och stapplig, det gör mig så ont i hjärtat att se henne så, men samtidigt är jag så glad och tacksam för alla åren med Helene.
Hon har förgyllt min dag från det jag var 7 år och hon var 3, då hon kom hem till oss, och sen den dagen har hon förgyllt alla mina dagar. Jag vet hur man älskar på riktigt, för det har Helene lärt mig.
Vi har varit med om såå mycket, både ris och ros men allt var vät det, och idag känner vi varandra innan och utan, ja kan varenda hårstrå ,sena, muskel, ja allt på henne, jag kan läsa hennes tankar, jag vet redan i förväg vilken muskel hon kommer röra först, jag kan henne innefrån hennes varma hjärta ända ut i vartenda litet hårstrå. Och jag älskar henne, hela henne.
Och det är såklart ledsamt att veta att hon snart ska vandra vidare och att det dessutom är JAG som måste fatta det beslutet åt henne. Men samtidigt är jag så tacksam för hela hennes liv med mig och det ÄR mitt ansvar att följa henne över till den andra sidan. Det är jag skylldig henne, det är man skylldig alla sina djur man skaffar sig. Det är det ansvaret man skaffar sig den dagen man skaffar sig en vän. Och jag vet att hon haft ett välldigt bra hästliv, och jag vet oxå att hon behöver vilan efter det livet.
Jag älskar dig Helene, min fiina fiiiina mushposh!


Shakira och jag vallar kor


TRÄNARE ÖVER SIG SJÄLV?

Ridningen gick hyffsat bra idag, tycker jag :) Man blir alltid lika tillfredsställd när det gått bra med träningen! Men tycker dock hon känns en aning stel i ena sidan, så det måste vi fixa till, är så lätt, har jag märkt, att jag gärna rider i det varv som går bäst, men igentligen borde man ta igenom sig det svåra varvet istället för att träna på det som redan går bra. Det blir min läxa till nästa träning, träna mycket på det som är sämre och bara repa en gång på det som går bra. Svårt att vara tränare över sig själv, hade gärna sett att Shacken och jag fick en ordentlig träning iaf nån gång i månaden av någon tränare, det skulle vi behöva, dessutom blir det ju lättare för mig att veta vad vi bör träna på tills nästa ridning för tränare.
Kanske ska flirta runt lite på FB och se om det finns nån tränare tillgänglig i närheten, kanske han ropingtränaren i Finnspång?? Han finns ju iaf hyffsat nära :)
NU ska jag nog ta en kopp te och sen måste ja lägga mig i tid, då det är jobb imorrn igen.
NATTINATTI

RIDA

UT OCH RIDA LITE NU, BLIR ETT KORT PASS PÅ BANAN IDAG, LITE BÖJNINGAR OCH VOLTER, MYCKET TRAV, TROR JA D FÅR BLI IDAG.

Idag däremot..

är det ingen bra dag... är totalt orkeslös och har legat i sängen till lunchtid, så fort ja rör mig blir ja anfådd och kallsvettig. Inte bra , då jag inte har RÅD att vara sjuk, och imorgon börjar jag jobba igen!
Jag gör som MOSTER brukar säga: CITRON CITRON CITRON!! Så ja dricker citron, dricker te..med citron, och ikväll ska jag nog laga en middag med (ej citron ;) men med vitlök tänkte jag, och hoppas på det bästa.


FIKA I MJÖLBY

Åkte och fikade igår kväll i Mjölby, med en väälldiiigt god vän, han är så snäll och omtänksam att man blir paff! Han tar så bra hand om mig (på alla sätt..) och vet exakt vad jag behöver, känner m.m. Vart en så trevlig kväll att jag och hundarna inte var hemma förens vid 00.30.
TACK  snälla doktorn för igår ;D

Jaktsäsongen har börjat

Var ute och red i spöregnet i skogen,  mötte 3 st jägare som siktade med sina gevärspipor mot oss, känns ganska påtagligt då att jaktsäsongen har börjat...BESTÄLLT KLÄDER

 Beställde den här Vinterjackan, tror den kommer i veckan, den kommer bli schysst ihop med en cowboyhatt boots , jeans och sporrar!

Beställde även:

och:


Sen måste jag nog skaffa lite fler tröjor, linnen, toppar, men det får bli på en annan lön :)

TRÅK DAG

kl är redan 13.00, gissa vad jag hunnit gjort än..???? Just det!  INGENTING!  Vadå ångest på HÖG NIVÅ! Ja har bara sovit , och gått upp bara för att ge hästarna mat och mockat! Fy vad äckligt lat ja känner mig!! Å ja e fortfarande trött! Ja skulle kunna sova bbort heela dan, men d ska jag INTE göra!!
Ska göra mig en kopp kaffe så hoppas ja på att ja blir piggare efter den koppen. Tråk dag!

Måndag morgon

Fin höstmorgon idag, ingen frost på marken idag  SKÖNT! Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning, hästar och hundar har redan fått sitt, funderar på vad jag ska göra först, rida el bygga hundgård?  

23.14

börjar fundera på sängliggandes ställning. Har vart en trevlig dag om än en aning sysslolöst framåt kvällen, men imorgon ska jag komplettera hundgården  som Jack, den äldste rymde igenom...nu blir det eltråd längs de övre kanterna på hundgården, sen borde han inte vilja ta sig ut mer!. skåål och godnatt

HYRESVÄRDAR

Dom får ja tydligen alltid ett speciellt förhållande till men det finns en av dom som alltid kommer finnas i mitt hjärta. har aldrig träffat en ärligare och rätt framåt människa. man gillar dock inte allt han säger men allt han säger är ärligt och rakt. thank you god for that kind of people!!

COWBOY SUNDAY

Min dag började med en otroligt fin ridtur i höstmorgonens solsken, frosten låg vit på marken och färgglada löv virvlade runt hästens ben när vi galopperade genom Vånga skogarna! Så härligt!
Sen åkte jag och hundarna till Vikingstad för att möta upp Åke Degerman som skulle titta på en ny låda (husvagn)
Det var kul att träffa han, vi har ju inte setts sen vi var på High Chaparall! Efter att ha tittat på lådan åkte vi till Mantorps köpcentrum där vi tog en fika och snackade skit, gissa om folk glodde när vi kom innanför dörrarna..... ( Åke bar som vanligt full cowboymundering) HEHE.. Skitig hatt, boots, jeans, scarf, väst och cowboy jacka! Han e en cowboy på riktigt, hans arbete är att sköta 2000 kor i skåne på en jätte ranch , och arbetet sker med häst precis som i usa. Han har det livet  JAG vill ha! Men det har ni nog redan gissat på. :)
Hur som helst, ska jag iaf komma dit till ranchen med min kuse och lära mig real cowboy work! Efter att ha fikat ett tag åkte jag iaf hem, drack kaffe igen, käkade frukost (kl var 16.00) sen gick jag ut för att prva sadeln som Åke hade med sig, så Shakira och jag tog ett pass på banan. Sadeln sitter inte kanon men bättre än den jag har, så jag funderar på att sälja den jag har och behålla den Åke kom med.
Hur som helst, det var min COWBOY SUNDAY.

saknar chappen!


Va fan!

tror inte ja kan få in videofilmer hära :(

hur lägger ja in en liten videosnutt??

förklara hur man gör, går det över huvud taget?

Jobbat idag

>Hemma igen efter en trevlig dag på jobbet, har faktiskt varit riktigt kul att jobba idag :) Kul när det händer lite, träffa folk, och samtidigt få röra på sig. nu blir det sojakorv till middag och ett glas rött.

Brottnings video

Jag ska se sen i helgen om ja får tid för att plocka fram en video från i somras, då jag var på chappen och hittade en raggare att brottas med, det var en aning vinglit då mor och jag precis genom gått ett par timmars tequilarace... Så det var en aning ostabilt.. men ja var tapper! ;D mor filmade det hela.

Damp & Cowboy

ÅÅH va ja e less på mig själv, känner mig så rastlös och dampig!! Kan inte sluta trumma med fingrarna och jag vänder och vrider mig i min kontorsstol, siiter och står går ett varv, sitter igen osv :) Har ni nånsin sett en dampig cowboy??? :D

roligt på jobbet

jag sitter ju i en telefonväxel.. så ringer en person: -Hej, jag skulle vilja prata med Lennart Lans jag söker i registret men får inte fram nån med det namnet, men däremot hittade ja en annan _ hej, jag hittar tyvärr ingen med namnet lans...men däremot hittar ja en med namnet Sköld, och en Strid..! hahahahahaaa (taskig humor , ja vet :D) hihi! det blev tyst i luren en stund, sen innan han la på hörde ja hur han började fnissa, så lite roligt va d nog när han kom på vad som va kul :D å ja kunde som vanligt inte hålla mig :D

Mustanger


Lite ångest

Har inte hunnir rida min fina cowboysar häst på över 1v!!! :O Det är INTE bra! Räcker med att hon redan är en MUSTANG (vildhäst) från USA, hon behöver ju inte BLI en när ja ska rida!! hehe.. :D Så nu kan vi ju säga att hon har fått en liten semester vecka efter sin insats på tävlingen ;) Och imorgon börjar ridträningen på ALLVAR. okey!

Nu vet ni lite mer om vem jag är

God natt folket!

Jag..med hatt


Jag..utan hatt


Jag bjuder släkt på julmiddag i min lilla stuga


yammie vilken BAK!


mitt 3dje intr=raggarfest & V8or!!


jag på fritiden ;)


Mitt andra intresse


Mitt ena intresse..


Jag & jobbet


Cutting


Respekt! Cutting horses

http://www.youtube.com/watch?v=7Iokk9DguZQ&feature=related Så jäkla grymt!! fy fan så läckert att se på!

virrigt och färgglatt=saras hjärna


regnigt värre

Det har öst ner heela dagen, allt är så grått och trist, passar verkligen inte till mitt sinne idag, för där är det färgglatt :D Jag sitter och dagdrömmer och längtar hem till mitt lilla höloft och till mina djur. skulle verkligen passa med en filmikväll, men då ja fortf inte har någon tv och inte har ja tid heller för den delen, så får jag väll hitta på något annat, blogga el nåt tex ;) Ganska skönt att blogga, man får ur sig lite av sina tankar och funderingar, en bra medecin har jag hört! ;) Fast d e kanske inte så intr att läsa men det SKITER JAG I. :D TJAOO!

Håll tummarna..

...OM jag får för mig att köpa en trisslott idag! :D

Ta tempen på mig Doktorn! ;)


"Du får säga till om det känns obehagligt..?!?

Jag och mina kommentarer som hoppar ut ur mun på mig!! haha! Va trött ja blir!! :D "du får säga till om det känns obehagligt" ?!? What a fuck lixom?! Hahaha vart fick ja det ifrån, lät ju lite halvskumt.. hahahahahaa, typiskt mig! tänk er om ni haft sex med en kille typ för första gången (nu hade inte ja det nu...direkt) men så när ni e klara så säger du "du får säga till om det känns obehagligt" hahahahahaha DOKTOR SARA!! HAHAHAH Man blir som dom man umgås med...brukar det ju heta... eller hur DR. J. ????? ;D

Mmmmm Marabou!

Fjärilarna kom och hälsade på mig när ja kom till jobbet idag.. ;D Underbar morgon, solen skulle ha lyst som attans om det inte va för att det fortfarande var mörkt ute! :D Trevlig dag på er alla!!

MYS KVÄLL

Har precis syklat med vovvarna, måste VERKLIGEN börja träna dom inför vinterns hundspannssäsång! Sen pysslade jag om hästarna , ryktade och bara myste me dom, sen fick dom höjdpunkten på dan= betfor och pellets med färska äppelskivor i ! Dom älskar det och den stunden på kvällen :D SÖTNOSARNA! Nu sitter ja och lyssnar på lite country och smuttar på ett glas rött vid mitt nya köksbord, ska snart lägga mig och läsa en stund och sen sova, riktig´myskväll i Norrfallet idag. Nattinatt

rediga muckler va?? :D


Känner mig stark idag! :D


Bordet!


Bordet!


Lycklig på nåt vis :)

Jag får be om ursäkt för min negativa attetyd den senaste tiden. Mina känslor går i virr varr har jag märkt, ena dagen är dom uppe i det blå, nästa i det svarta djupa hålet. Livet är väll sånt. Men just nu sitter jag och äter stekt fisk med potatis och sallad och dricker ett glas rött vid mitt NYA RUNDA BORD som jag köpt på loppis idag! Att man kan va så glad för ett gammalt runt träbord??? Men grejen är, att jag håller på att forma mitt egna lilla liv igen, och även om det nu bara handlade om en möbel så är det en riktning i mitt nya liv som jag försöker bygga upp. Och för mig känns det som ett steg i rätt riktning, och som ett lyckande. Låter kanske fånigt, men för mig betyder det mycket :) Så idag är jag GLAD. :) Ska sätta ut lite bilder på mitt nye bord, det ska slipas och målas i vit färg, tror det blir fint här. Från det att jag vaknat idag så har ja haft en viss människa på näthinnan, som jag typ haft dom senaste dagarna, veckorna?? Vem kan det vara??? ;) Japp! Det är min medecin man! :D Han är riktigt bra! Imorgon ska ja upp tidigt igen, jobb i 3 dar nu. Det är bra , så man får ihop den knappa ekonomin, men ja hade gärna vart hemma 1 dag till så ja hann börja med bordet och dona med lite annat. Det är det som är bra när man bor på en gåård, finns ALLTID 1000 saker att göra bara man får ändan från pallen! Trevlig LILL-RÖRDAG på er!

Lämna tillbaka Shiva

Ikväll efter jobbet ska jag åka tillbaka med Shiva, mamma trodde inte det skulle funka att ha henne hos sig med sina hundar. Och det håller jag nog med om, med tanke på vad som hände igår hos mig. Det är synd för Shiva är ju urgullig annars. Jag vet inte vad som kommer hända med henne nu...tror hon blir avlivad trots sin låga ålder tyvärr... :(( vilket känns sååå synd och sorgligt på en sån fin hund. Jag tror dock hon skulle passa utmärkt hos en van hundförare som INTE har andra hundar hemma. Lilla fiina Shiva!

Bada badkar! :D


Skratta, gråta eller stångas??

En kvalificerad skit dag, eller ja ångrar mig, kvalificerad SKIT VECKA! Är såå trött, arg, ledsen och stressad. Orkar inte gå in på varför men det är tungt nu. Tack och lov för min nye kollega som får mig att le iaf 100 gånger om dagen! Han e bäst! :) åh veckan har bara nåt till tisdag än! neeej ja som trodde d va i slutet av veckan, kändes så iaf i min kropp och hjärna!! :O Jag längtar efter mitt badkar som hyresvärden ska hjälpa mig att ta hem till mig! Jäklar va ja ska skvalpa och simma i mitt lilla varma kar!! Är det någon som kanske har ett bra tips annars förutom badkar på hur ja ska kunna få lite avslappnad tid så man känner sig lite gladare och piggare sen??? :)

Kommentarer?? :)

Va roligt börjar trilla in en och annan kommentar nu, :D fast ja e inte säker på hur ja ska svara på dom??? nån som vill säga hur ja ska svara på era fina kommentarer?

Hundbråk

Vovvarna rök ihop igår, 2 gånger.... Fy faan vad jag hatar hundslagsmål, är SUPERLÄSKIGT! Men efter mycket om och men och med hjärtat i halsgropen och adrenalinet pumpande i kroppen lyckades jag sära på Shiva och Arras, inga större skador, lite blodiga öron bara och en ledsen Arras. Så jag beslutade direkt för att lämna tillbaka hunden, men det blir dock inte av förens idag. Synd, för förutom Shivas vaktande så är hon en jätte mysig amstaff tjej, men tror dock hon ska bo i en familj utan andra hundar. All lycka till dig Shiva gumman, hoppas hon kommer få ett bra hem någonannanstans.

RÄTTNING

DET VAR KANSKE INTE EN VÄKTARE , TJEJEN SOM DOG, DET STOD VÅRDARE, MEN JA TROR TYVÄRR INTE HON FÅTT SÅ MYCKET MER TRÄNING ÄN VI VÄKTARE. hur som helst blir ja så förbannad på hur lätt vårt jobb tas, det tas inte på allvar, vi borde få lika bra träning som en militär eller som en polis får! Jag tror om vi får en BRA UTBILDNING KOMMER VI OXÅ ANSES LITE MERA PROFFSIGA OCH KUNNIGA OCH KANSKE TOM INBRINGA EN TRYGGHET OCH SÄKERHET. Jag är ju själv väktare sen 4 år tillbaka, ska kanske tilläggas, kanske oxå därför jag reagerar lite, jag är just nu stationär väktare i en reception, här är det lugnt, och det har nu gått 4 år sen som ja gick den där lilla utb där ja skulle lära mig 10 timmars praktisk lära på batong, handfängsel och grepp...hände nåt nu så skulle ja stå där och inte komma ihåg vad vi lärde oss då. Jag började dock som utryckningsväktare och ronderare, men inte ens då skulle jag va kapabel att klara mig i en våldsam situation fast ja hade vår "träning" färskt i minnet, för det VAR/ÄR fortfarande för lite träning och för lite kunskap.

Vakt dödad av sin egen batong!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2579796/kvinnlig-vardare-dodad-pa-hakte-i-huddinge Läs den här tidningsartikeln!Det är hemskt men TYVÄRR FÖGA FÖRVÅNANDE! Vad får vi VÄKTARE igentligen i vår utbildning? Jo vi får 2 st små kurser på nåra dar st, där läser vi en massa lagar och förordningar om ditten och datten, Vi LÄSER om hur farliga situationer vi kan hamna i och vi LÄSER hur vi ska hantera dom. MEN vad får vi igentligen för praktisk utbildning, hur ska vi, speciellt då tjejer kunna hantera en storvuxen man, behöver inte ens va storvuxen! Han kan va full med droger, alkohol eller rent av va psykiskt sjuk, eller rent av bara förbannad, ledsen eller bära på en annan enorm smärta i kroppen som gör att han förvandlas till ett monster eller dylikt. Och HUR ska vi som tex en tjej kunna hantera en sådan med den utbildning vi fått???!! Vi får alltså ca 2 dagar på oss, eller om d va 1,5 dag , på att lära oss, grepp, handbojjor, lite självförsvar och hur vi ska hantera en batong! 2 DAGAR inkl raster, Förstå att vi har kanske max 10 timmars träning , på något som vi ska arbeta med och utsättas för med rissk för vår egen hälsa!! Det ÄR FAAN INTE KLOKT!! Och efterssom vi, väktare sällan råkar ut för något allvarligare så finns vi ju trots allt där det kan hända och ske farliga saker,å då har vi fått vår lilla träning kanske för 1 år sen eller mer, och plötsligt råkar vi ut för något där vi bör veta hur vi ksa göra för att inte dö själva på kuppen, men hur i allsindar kan någon tro att vi ska ha denna lilla träning på 10 timmar färskt i minnet då??? Ska vi ha någon chans att lyckas klara oss så krävs det kontinuerlig utbildning, träning och vana, det ska sitta i ryggmärgen hur vi ska bära oss åt! Först då har vi en CHANS ATT kunna utföra vårt arbete med mer säkerhet och skicklighet!! Synd att det ska behöva gå så här som med denna 25 åriga flicka. RIP

Tvii för oärliga människor!

Inte så konstigt att man inte kan lita på en käft när man gång på gång råkar ut för oärliga människor! Dom finns visst ÖVERALLT! Jag är inte guds bästa barn, det ska GUDARNA veta!! Men jag försöker vara rättvis, rak och ärlig, allt blir mycket enklare då. Hellre tar jag ett NEJ, en ett KANSKE, eller som en person i min närhet gör, han lovar hela tiden guld och gröna skogar, allt e KANON, och allt e SÅÅBRA. Han e typ som talesättet: DONT WORRY, BE HAPPY. Så himla konflikträdd! Och det är inte bra med tanke på HUR jag känner han. Och när han hela tiden säger att allt är bra så vet jag ju nu efter att ja lärt känna han, att det är inte alls SÅÅBRA, och KANOON, hela tiden. Och han säger så för att han är rädd för disskusionen som annars självklart blir. Det finns nåt som heter en VIT LÖGN, det tycker jag är okey att använda, MEN bara för ett gott syfte och det ska inte skada någon. Och en VIT LÖGN har vi nog alla använt med handen på hjärtat ;) Men sen finns det sådanna onödiga oärligheter /lögner SOM FOLK TAR TILL, antingen till att avsiktligt såra någon, eller oxå som ha ja berättade om, som ljuger för att va en bra .... och man inte ska va orolig, men i längden straffar det mig iaf, och då även honom...moohahahahaa ;) ÅÅh vad jag blev svamlig idag då, ni behöver ju inte läsa , ja bara kände för att skriva ur mig lite :D Men ja råkade ut för dett aidag igen, så det har liksom irriterat min näthinna sen i morse! Åh jag är såå TRÖTT på sånt nu, och trött på mig själv som går påt gång på gång!! Ja har både stött på psykopater, mytomaner och mordbrännare!! Och då räknar jag bara upp pojkvännerna!!! Tänk er allt skit sen på olika arbetsplatser, dääär finns det OÄRLIGHETER vet vi alla! speciellt om man e ett gäng kärringar som arbetar ihop...

då blev d tomt.

Jaha, det blir då ALDRIG som man tänkt sig. Idag flyttade mitt x ut sina grejor ur vårt hem, äntligen skulle ja vila säga, men samtidigt känns d skit, för nu har ja varken köksbord, tv osv. Han hade ALLA möbler.. Men han lämnade kvar sängmadrasserna iaf... och en mini soffa hade ja redan hunnit skaffa mig,men fyy så tomt d blev här nu. Nu är jag ensam på RIKTIGT! Vilket jag i och för sig varit nu sen i början av sommarn, men men, d känns lite mer nu,när ja inte ens har möbler kvar. Som sagt, så idag har jag hjälpt han flytta då ingen annan kunde..men ja ställde såklart ett ulltimatum då jag var tvungen att missa ROPING TRÄNINGEN som ja sett fram emot så!! Men iaf, mitt ultimatum var att han ska skjussa ner mig till Sthlm imorgon så jag kan hämta hem min volvo som ja lagt ut för försäljning redan. MÅSTE HA HEM DEN NUUU. Så då ordnade sig det iaf, men synd att ja blev tvungen att missa träningen :(( Och hela dagen idag gick åt flyttandet och städandet efterråt. Fast jag hann med mitt i allt att bygga en 2a vinterhage åt tottisarna oxå. så det va ju alltid nåt. Imorgon fm ska jag hämta Shiva, en amstaff flicka på 1 år, hon ska bo hos mig i 2 veckor innan hon flyttar till min mamma. Det blir kul hoppas jag! SUG OCH SVÄLG, TREVLIG HELG!

xet flyttar ut


xet flyttar ut


xet flyttar ut


xet flyttar ut


xet flyttar ut


Se men inte röra

Han kan man prata med i evigheter! så himla trevlig, rolig, snäll och omtänksam, som en stoor nallebjörn (sexig oxå) :) Men det gäller se men inte röra då han e upptagen! typiskt att alla "bra" killar e upptagna, men kanske inte konstigt, för vem vill väll ha dom lediga men "dåliga" killarna??? Hur som helst tror ja han o ja kommer va vänner, känns så, vi har mycket att prata om och diskutera, och han e så klok och lugn , precis va ja behöver, så han e min psykdoktor oxå :) godnatt världen

RSS 2.0