Kväll

Vill inte leva mer.
Det är ett helvete här hemma. 
Bråk å stök å skrik.
Jag skriker oxå.  Ja är så arg och ledsen.
Jag skakar som ett asplöv.
Är hungrig.
Är sjuk.

Jag orkar inte ha det såhär mer.
Jag vill bara försvinna.

En sak har ja lärt mig, att allt är inte som andra säger eller vad en människa utger sig för att vara.

Det finns ett ordspråk: 

I det lugnaste vatten simmar dom fulaste fiskarna.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det kan jag hålla med om! Även! Då det finns ett ordspråk som säger! Det är aldrig ens fel eller problem när två bråkar. Så innan du anklagar allt för mycket, ska man se till att sopa rent framför sina egna fötter. Nu vet jag inte vad som hänt. Men jag hoppas och tror att du tagit ditt ansvar och är trevlig och snäll. I annat fall kommer det inte att sluta bra :-(
Och om du nu mår så dåligt där. Varför inte flytta fortast möjligt?

Du kan komma och bo med mig! :-)
Både du och hästar får plats här! Du vet vem jag är.

Svar: Vet inte vem du är? Och nej det är välldigt svårt att vara snäll och trevlig när man är arga på varann. Det är svårt att vara snäll och trevlig mot någon som är elak och säger elaka saker.
Igentligen ser ja ingen jävla anledning alls i att vara snäll och trevlig,
Allt detta började faktiskt med att S gjorde slut med mig , inte tvärtom.
Och jag gör allt jag kan för att flytta fortast möjligt, så kom inte och säg annat! Men jag har uppsägning på både hästar och jobb så ja kan tyvärr inte bara dra. Hur mycket ja än skulle vilja.
Jobb och bostad måste finnas först.
Vet ej vem du är :( men tack för din kommentar.
cowboy dream

2014-05-14 @ 21:48:12
Postat av: e

Hoppas du står ut tills du kommer därifrån!
Efter regn kommer sol!

2014-05-15 @ 13:11:04
Postat av: e

En sak jag undrar över. Är det verkligen bara fel på dina ex?
Och du inte har någon delaktighet i att det blir som det blir. Jag har lite svårt att tro att felen bara beror på dina ex :-(.
Jag undrar verkligen om du är så lätt att leva med? Nu vet jag inte riktigt vem du är som person. Men som det ser ut, verkar du vara en snäll person som tycker om djur. Men det är inte allt! Glöm inte det i ditt nästa förhållande. Annars kanske det kommer sluta på samma sätt.

Svar: Du har nog rätt i att djuren kommer i första hand. Jag prioriterar dom. Kommer nog alltid göra det. Å det visste han om, d var d första ja varna för.
Så jag vet att jag inte e lätt att leva med.
Jag är medveten om det.
cowboy dream

2014-05-16 @ 00:10:39
Postat av: Anonym

Hej Sara. Brukar inte va in å läsa din blogg för sånt intresserar mig inte men fick bara för mig precis att gå in för jag tänkte på er. Det är din blogg å du får ju skriva vad du vill men tänk ändå på vad du skriver. Att skriva att du inte vill leva mer anser jag är lite för allvarligt. Är det så man ska kontakta läkare för ditt liv? Jag gör det om du känner att du inte vill själv! Det är allvarligt att skriva å bara tänka så,folk har varit med om olika saker här i livet och vi har varit med om det nyligen å vill inte va med om nå sånt igen.! Det du skriver om att en människa inte är den man utger sig för att vara, (antar att du menar Stefan där) så kanske det även är ömsesidigt. Som någon annan skrev så är det aldrig ens fel att två träter. Ni kanske inte kände varandra ordentligt innan ni gick in i en så stor grej att köpa hus tillsammans. Och du skriver även att du är arg och ledsen, det tror jag även att Stefan är. Han har ett hjärta han med å det är inte av guld alla gånger men han känslor och han orkar nog inte hur mycket som helst han med Sara. Innan du träter på enbart han kanske du skulle kunna försöka hitta dig själv å fundera vad det är du vill med ditt liv. Jag skriver inte det här för att vara elak men Stefan är min bror och jag älskar han över allt annat och jag vill inte att han ska må dåligt. Eftersom du tydligen vill att detta ska vara över så varför sätter du då käppar i hjulen för er båda så ni inte kan gå vidare? Du vill inte leva med han men du vill leva på gården å det funkar ju inte, så gå hellre ifrån varandra som vänner istället som ovänner. Tycker du ska tänka på att alla människor är olika och att ni har olika syn på så mycket skulle jag tro men lägg inte allt på han för det är inte enbart Stefans fel att det blivit så här. MVH Veronica

Svar: Hej. Håller med om att vi inte kände varann tillräckligt bra! Vi var alldeles för snabba. Bådas fel. Ja kanske är för öppen med mina känslor men sån är jag. Och jag älskar att skriva.
Vet att stefan har ett stort hjärta, men han har oxå en sida ja fått se som ja verkligen inte var beredd på.
Jag vet vad jag vill med mitt liv. Vet exakt.
Önskar oxå vi kunde skiljas som vänner. Men så verkar inte bli fallet. Klart att stefan mår dåligt oxå. Men han får ju åtminståne bo kvar. Jag har ingenstans att ta vägen. Och det är INTE kul.
Tack för don kommentar. Mvh
cowboy dream

2014-05-19 @ 08:36:44
Postat av: Anonym

Varför lägger du inte ut mitt svar till dig? Är det för att du vet att jag har rätt? Du vet att DU inte skulle bli bostadslös fram till du hittar något eget . MVH Veronica

Svar: Tror inte du vill att jsg lägger ut öppet alla detaljer om stefans å min seperation och varför m.m. Jag har ingen lust till det iaf. Bloggen handlar om mig och mitt liv. Inte om stefan. Därav varför jag bara skriver om hur jag mår m.m. Och hur jag uppfattar min situation.
Jag skulle kunna spy galla om allt som hänt. Men gör det inte.
cowboy dream

2014-05-19 @ 15:51:41
Postat av: Gurkstan

Det är väldigt sällan bara den ena partens fel när det rasar.
Nu råkar jag känna din sambo och han har alltid varit en riktig strulgubbe vad gäller förhållanden.
Åldern till trots så verkar han inte lärt sig mycket av livet när det gäller relationer.

Stå på dig och håll näsan över ytan och lär känna dig själv innan du ger dig in i ett nytt förhållande.

Svar: Tack för sin kommentar. Ja vill inte ge mig in i nåt nytt förhållande. Detta fick va d sista. Mvh
cowboy dream

2014-05-22 @ 10:13:49
Postat av: Anonym

Gurkstan ,,,OM Du känner Stefan så väl,,,varför inte va öppen med ditt riktiga namn ??

2014-05-22 @ 23:55:59
Postat av: jhonny

ja sara kan vara komplicerad men inte så man är dum mot henne, jag tycker hon är jättesnäll o djur skall alltid komma först i samförstånd...bara att sara snöar in sig ibland men vem gör inte det...sara o hennes mamma är toppen...hoppas det löser sig lille du..

2014-05-27 @ 01:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0