hej :)

Idag e man uppe före tuppen! kl fem steg ja upp, känner mig stresad å pirrig i kroppen samt med en uns huvudvärk. :)

Stressad pga att ja känner att ja inte hinner åka å jobba, har MASSOR av jobb här på gårn,, men det ger ju tyvärr inget betalt :/....ÄN!

Pirrig inför helgen då det blir fullt hus här. 3 gästhästar kommer i helgen och deras 3 cowboysar hussar. Dom ska vara med på Mounted shooting kursen i Julmyra i helgen å behövde någonstans att bo. Så ja har erbjudit säng och boxplats. Känns jättekul å ja ser dom som mina "första gäster på Sillbo Ranch" (ja som ju vill starta lite uthyrningsaktiviteter) :D

Å huvudvärken kommer nog av pirret å stressen. :)

Igår fixade vi box nr 3 så nu har vi 3 hela boxar, den fjärde boxen saknar ju en dörr och galler, vi har precis fått veta att dom gjordes av ett företag i sala, så vi ska åka dit å beställa boxdörr å galler då dom har måtten.

Vi fixade oxå nya hagmarken som vi fått låna i anslutning till vår vinterhage, så det var bara att öppna upp ett grindhål så nu är vinterhagen stor å fin med bete. Så hästarna går nu där på heltid.

Stängslet till tomten kom igår oxå så vi har börjat slå ner stolp nu, måste dock inhandla mälor innan vi kan få upp själva stängslet.

Vi eller rättare sagt Stefan har röjt otroligt mycket på tomten, mycket ris å buskar å träd har försvunnit å vi kommer ha gott om ved i vinter!

Nästa gång ja e ledig OCH har tid ska ja fixa sommarhage nr 2 som vi nu oxå fått arrendera , den behöver en del renovering av stängslet innan hästarna kan stå där. Men d känns så skönt nu, för nu har vi gott om bete å kan växla mellan 4 olika hagar under betesperioden! Nice!

nä nu måste ja skynda å göra mig iordning! Jalla jalla rara söta lilla sara!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0