Fixa hemsida och regga företag

Kanske dags att fixa hemsidan för Sillbo Ranch samt registrera företag?! MEN hur gör man?
Kan ni ge mig tips å förslag hur ja ska gå tillväga? Vore gla för lite hjälp på traven!
 
 
En spännande vecka, detta, väntar ju 3 st paket som ska komma, en westernsadel, en ny telefon och en sparkcykel, trehjuling, som ja ska köra hundarna med!
Sparkcykeln hittade ja här om dan på Blocket, den finns i Örnsköldsvik å Ulf (ägarn) ska skicka den med Bussgods så ja slipper köra dit å hämta den! Fan va kul d ska bli!! Eftersom man står som på en släde blir det mycket mer feeling att köra och framförallt MYCKET stabilare!!
Åh nu när vi snart har 2 hundar och dubbelt med hundkraft kan d nog va bra att ha en lite mer stabilare cyckel för barmarkskörning, Cykeln har tidigare använts som för drag av slädhundar.
 
Nu ska ja nog ta kväll, tror jag iaf, har precis vart ute och tränat Arraz på tomten, lite sök, fot stanna kvar, sitta fint och krypa,, han e sååå duktig å såå gla kille, tror han stormtrivs här på Sillbo Ranch!
 
Godnatt alla ni fina som läser min blogg! <3
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: angela

På verksam.se kan du starta ditt företag, dom har även mycket info för nyföretagande. Det finns många företag som har färdiga mallar för att bygga hemsidor på nätet, sök runt lite så hittar du.

2013-05-22 @ 02:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0