Häst häst å åter häst

 
 
 
 
Häst häst å åter häst,,,, blir alldeles trött i huvudet av att leta häst! Känns som om ja ALDRIG kommer hitta en,, här är iaf några av dom ja har i tankarna just nu,, det är en salig blandning från varmblod, till korsningar å i alla olika åldrar,, men alla har gemensamt att dom kan passa min plånbok.

Kommentarer
Postat av: steffi

Jag tycker ju att travaren ser riktigt fin ut! :)

Svar: ja, vilken av dom? nr 1 är travare,, den är fin är utb lb och grundriden i western, påbörjad spinn å kan byten osv. den andra travaren är bild nr 3,, den vet ja dock inte så mycket om än, mer än att dom precis påbörjat westernridning på honom..
cowboy dream

2013-01-28 @ 18:18:49
Postat av: steffi

tänkte på den första :)

Svar: ja hon e fin :)
cowboy dream

2013-01-28 @ 18:26:17
Postat av: Tette

Jag tycker fölisen!! Då har du tid på dig att bygga på gården innan det är dags för inridning, lite som jag tänkte när jag köpte Molly när Texas var bebis :)

Svar: Tette! Det har du alldeles rätt i! Bra tänkt! Dessvärre kan d bli så att han hinner bli såld :( För det är en som skulle komma dit på onsdag å titta på honom. Om han skulle finnas kvar efter det så skulle hon hojta till. Fölisen är en welsh quarter tror ja d va :) liten å naggade söt :)
cowboy dream

2013-01-29 @ 07:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0