No Stress Handling

Sitter och tänker på alla kossorna på KC ranch, nu går dom där ute och myser i vårsolen och värmen på otroligt stora slätter. Kvigor och ungdjur, tjurar och stutar.
Allesammans går dom där i lugn och ro och njuter av livet och vad naturen har att erbjuda. Dom är näst intill fria och lever efter naturens resurser, dom är friska och glada djur, rofyllda och inte stressade. Dom har tjocka långa rena och glänsande pälsar.  I oväder och på nätter och på heta sommardagar kan dom söka naturligt skydd i träddungarna. Dom har allt dom behöver för att må så bra som en ko kan må.
Ibland drivs dom utav kunniga cowboys till andra fållor eller till sorteringen för att tex, avlusas, kolla dräktighet, hjälpa en skadad ko, eller tom lastträna inför transport till slakt.
Och ALLT görs med NO STRESS HANDLING . Allt går lugnt och fint till, allt för djurens bästa, för allas säkerhet och för att förhindra  stress.

Jag önskar ALLA skötte sina djur med den omsorg och med den känslan som KC Ranch gör, tänk vad mycket friskare , lugnare kor vi skulle få, och mindre olyckor skulle förekomma. Dessutom har du som djurägare sätt till att ge DINA djur det BÄSTA innan dom vandrar vidare till nästa värld. Det måste ju kännas bra för djurägaren att man verkligen har sett till att man gjort allt i sin makt för att ens djur fått det bästa.

Nu har jag bara vart på KC i 3 dar men man kunde direkt se att djuren på KC Ranch sköts med omsorg och kärlek, dom har verkligen fått det bästa av det bästa!!
Friskare och mer välmående och glada djur får man leta efter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0