BRUNSTIG MÄRR...

HAr varit och ridit på Hammarby gård , Taure hade öppen träning.... Ööööhh.... det gick ju inte så bra, det visade sig att Shakira blivit brunstig, och var bångstyrig som en ko!!!!
Hon visste varken vad stopp, svänga eller backa var för något..
Det enda hon intresserade sig av var alla ANDRA KARLAR!! Det var nämligen en hingst i ridhuset,, och plötsligt trodde Shakira att ALLA var hingstar!!! Så hon gnägga och greja med ALLA.
Och Elvis som redan blev förtjust i Shakira i första ögonblicket, han försvarade henne mot alla andra hästar och gjorde utfall mot dom som kom för nära Shakira :/ HEHE GULLPLUTISAR,,,, ELLER NÅT.... men ja va inte riktigt på humör för detta så ja la som mål att Shakira skulle kunna stå lugnt och stilla medans alla andra red omkring .
vart ju inte riktigt som jag tänkt mig,, men det fick duga för idag,, vi gick över en och annan bro men Shakira hade tankarna låååångt borta från en bro om man säger så......
;)
Well,,, vi åkte dit iaf.. och lastningen med Elvis gick hyffsat bra,  Det gällEr att va stark och envis som han, sen gick han på efter 5-10 minuter och lite fläng hitan och ditan.
Verkligen mycket bättre än det har gått iaf!! Ja e super nöjd me han!!
Nu ska vi käka lite middag ihoprört från ingenting, men det blev en sorts tacco gratäng med kötfärs,, luktar riktigt jävla gott!! Och till det en god sallad och ett glas rött!!

Ps! glömde bort att ta bilder från träningen,,tyvärr :(    

Må gott!!

ROGER ÖVER, ROGER UT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0