Gårdagens ridpass

Kom på nu! Att jag glömt skriva på engelska, hmmm.... det är rätt jobbigt, måste ju tänka lite mera då :P
Kanske ja tar nåt inlägg då och då på engelska? :)
 
Well, now I am at work anyway ;)
 
Igår efter jobbet åkte jag till Shakira. Vi red först i ridhuset och tränade lite där, vi red till musik, dock ej country :(( Det var en annan brutta där inne som red, hon hade ju såklart valt att rida till sån där modern radiomusik på högsta volym... hmpf, taskig musiksmak!
 
Shakira tyckte det var lite halvtråkigt i ridhuset, men hon skötte sig ändå fint, fast det är något därinne som gör att hon flera gånger, halkar, eller snubblar med bakbenen, (oftast bakbenen) måste ju bero på underlaget?? Det är sån där fin sand, typ som man har i sandlådor, fast på nåt sätt blandat med torv plus att det ligger små bitar av typ något tygmatrial i?  Hur som helst snubblar eller halkar hon på nåvis därinne.
 
Efter passet i ridhuset bestämde ja mig för att vi skulle rida terrängbanan, vi travade ut ur ridhuset ut till terrängbanan, hoppade hinder, sen travade vi över broarna vid ridbanan, den ena bron går över en å, den har räcken och typ takstolar över, skulle kunna va läskig men inte för Shacken, den andra bron är jätte välvd och går i en kraftig rundad båge, med räcken på sidorna, den klarade hon oxå galant.
 
Sen travade vi vidare in på ridbanan, travade runt ett varv där för att sen trava ut genom grinden och tillbaka in på terrängbanan igen, sen tog vi den i galopp i motsatt håll och hoppade hindrerna.
 
Shakira tyckte det var jättekul och var pigg och glad!
När vi till sist ridit klart såg hon faktiskt alldeles trött, men nöjd ut!! yippiiee! Är inte varje dag ja lyckas, eller har tiden att rida henne trött!! :D Nöjd matte!!
 
 
Shacken efter avslutat ridpass :) sötis!
 
Träffade på Madde och Lina när vi hade sadlat av, dom hade precis hämtat Elvis i hagen. Då tog madde denna bild (nedan) jag ser verkligen fundersam ut där :P hihi, det var Lina å ja som diskuterade om ja skulle va med på en pay and jump tävling med Shacken
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0